Arséne Wenger úgy jellemezte Mick McCarty-t mint egy 'csodatévőt' az Arsenal elleni karácsonyi összecsapása előtt. A vendégek menedzsere a farkasokat a lehető legjobban menedzseli. A Premier Leaguéban folyamatos javulást mutatnak.


McCarthyék a jelek szerint újabb csatát vívnak a túlélésért ebben a szezonban, de Wenger ennek ellenére is csodálja őt és nagyra tartja. Mick McCarthy 2006-ban vette át a csapat irányítását, azóta feljutottak az elsőosztályban és ott remek fejlődési mutatót mondhatnak magukénak.


Mick McCarthy csodát tesz a farkasokkal.

- mondta a hivatalos sajtótájékoztatón.


Ő mindig készen áll a harcra és soha nem adja fel, őrzi a kitartását és a szellemi erejét. Az ő klubja roppant masszív és nagyon jó focit is játszik.


Abból jön a különleges menedzseri képessége, hogy még az utolsó pillanatokban is biztos magában. Roppant hidegvérű, erős és rugalmas edző. Az összes tulajdonság megtalálható benne.


Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (113)

12 éve
Törölt felhasználó
OFF: Egyre inkább csökken annak az esélye, hogy Wenger csatárt igazol a télen... a legújabb nyilatkozatában elmondta, hogy OXI és Park beszokási ideje véget ért, felkészültek a folyamatos játékra.
12 éve
Törölt felhasználó
Arsenal1220!@

Keresésre gondoltam :D
12 éve
ArsenalFanZ: nem én csináltam,találtam! :D ilyenekre nincs időm karácsonykor! :D
12 éve
Törölt felhasználó
arsenal1220!@

Látom van időd :D

Szólj hozzá