Laurent Koscielny folyamatosan a francia válogatottban szeretne szerepelni.

A védő nagyszerű formájának köszönhetően a múlt hónapban debütálhatott Laurent Blanc együttesében. Franciaország 1-0-ra győzte le az Egyesült Államokat.

Nagyon boldog vagyok.

- mondta

Egy kicsit várnom kellett rá, de most már megvolt a debütálásom. Nagy öröm ez számora, mivel nekem ez egy nagy eredmény. Sokat dolgozom a klubommal és a válogatottammal is, szóval most már szeretnék folyamatosan játszani Franciaország legjobbjai között.
Ez volt ez első válogatott szereplésem, éppen ezért egy kicsit feszült voltam. Adil Rami-val remekül sikerült együttműködnünk. Sokat kommunikáltunk és jól védekeztünk. Nem kaptunk gólt, ami jó dolog, hiszen egy védő számára ez az elsődleges cél.
A szezon eléggé hosszú, de ha megfelelően védekezek és jól teljesítek a klubomban, akkor bekerülhetek a nemzeti csapatba. Mindent megteszek a pályán, hogy ott lehessek a franciákkal a következő évben.



Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

12 éve
Törölt felhasználó
Figyelj van egy genius joyom de nem csinál vele cseleket csak az alap dolgokat és kurva idegesítő ,mert így csak billentyűzeten tudok cselt.
Azt olvastam hogy elvileg csak a kompatibilis joyokat fogadja el és nem jó akármilyen.
Tehát kidobtam az ablakon egy 5 öst.
Kérdésem az hogy szted ez igaz lenne vagy van valami amivel ezt meg lehet kerülni.
Köszi
12 éve
Törölt felhasználó
Hosszú idő óta kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt ,azt hiszem rajta idén nem múlik semmi.Hihetetlen egy-egy mentése .szerelése és jól lát a pályán is. mindezek mellett testalkatához képest szívós ,kellően agresszív a srác.Csak így tovább és sokszor látjuk majd a Francia válogatottban ;)
12 éve
Törölt felhasználó
narshacky !!!!Mit szeretnél tudni a Fifa12-ről meg joy ügyben ?Hátha tudok segíteni!Ja én xbox 360-on nyomom úgyhogy abban tudok esetleg segíteni!!
12 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok !
ha van valaki aki a Fifa 12 -t nagyon éli és ért is hozzá, meg persze tudna nekem segíteni joy ügyben, nagyon megköszönném.
előre is köszi ;)
12 éve
Törölt felhasználó
Athlon, Clichy ment egy levél ;)

Szólj hozzá