Thomas Vermaelen szerint az Arsenalnál egyik játékos sem okolhatja a fáradságot, mint tényezőt okként arra, hogy miért veszítettek két pontot a Fulham ellenében a múlt hétvégi bajnoki fordulóban.

A Fulham egy szerencsés támadást követően Vermaelen balul elsült mozdulatát követően szerezte meg a vezetést a belga öngólja révén, amire végül pont a védő válaszolt néhány perc késéssel Mark Schwarzer kapujánál. Az állás azonban ezután már nem változott, így bár az Arsenal veretlen sorozata tovább folytatódott, két értékes pontot hullajtott el a csapat Martin Jol gárdája ellen.

Ez egy nehéz hét volt, valóban.

- mondta Vermaelen az Arsenal hivatalos weboldalának.

Nehéz meccseken vagyunk túl az elmúlt napok után, s miközben természetesen keményen dolgozunk, nehéz három mérkőzést lejátszani egy hét alatt.
Valóban voltak a fáradságra utaló jelek a játékunkban, azonban ez nem lehet kifogás, mert ez egy ilyen szakma. Nyerni szerettünk volna, hiszen otthon játszottunk, és mert jelenleg nagyszerű sorozatban vagyunk. A döntetlen egy fokkal jobb, persze, mint egy vereség, de nem árulunk zsákbamacskát: csalódottak vagyunk, mert hoznunk kellett volna a három pontot.

Vermaelen végül kitért a két góljára is.

Sajnos fogalmam sincs, mi történhetett. Szerelni akartam Riisét, erre pont az én felszabadításom vágódott be a kapuba. Az ellenük szerzett gólom igazán könnyű volt, mert üresen voltam, ráadásul Theo keresztlabdája nagyon pontos volt.

- tette hozzá. Vermaelen.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

12 éve
Törölt felhasználó
Milyen jó fricska ez most azoknak, akik a fáradtságra fogják. 🧀
12 éve
Törölt felhasználó
Korrekt nyilatkozat, nagyon kedvelem ezt a srácot :)
12 éve
Törölt felhasználó
Ez egyenes beszéd! Kapitányhoz méltó! Remélem egy City elleni győzelemmel kijavítjuk ezt a csorbát. :)

Szólj hozzá