Thomas Vermaelen, az Arsenallal nemrégiben hosszabbító belga válogatott védő úgy gondolja, hogy a rosszabb időszakokban nem a csapatváltás a legjobb megoldás a sikerért.

Az Arsenal az előző nyári átigazolási időszakban legalább három játékost veszített el közvetve amiatt, hogy nem sikerült megnyerni az előző évi Ligakupát -  a döntőben az utolsó percekben vérzett el Arséne Wenger csapata a Birmingham ellen. Ezt követően Samir Nasri és Gael Clichy úgy döntött, a Manchester Cityhez igazolnak a több siker reményében, míg Cesc Fabregas hosszú huza-vonát követően visszatért nevelőegyesületéhez, a Barcelonához.

Thomas Vermaelenről is azt harsogták, hogy megfontolja a csapatváltás, de végül hosszabbított az Arsenallal a belga védő. A játékos a Daily Starnak adott interjújában elárulta, hogy ugyan sokáig átgondolta a jelenlegi helyzetét, végül azonban amellett döntött, hogy elfogadja az Arsenal ajánlatát.

"Rengeteget tanakodtam a hosszabbítás kérdésén. Nagyon sok kritika érte kívülről a csapatot, amiről tudtam. Azonban nagyon boldog vagyok az Arsenalnál, így döntöttem a maradás mellett." - mondta Vermaelen.

"Lényegében mindössze egy szezont tudtam lejátszani az ideigazolásom óta, s úgy éreztem, a hosszabbításommal tartoztam a klubnak, ugyanis remekül bántak velem még a legsanyarúbb időszakokban is. Hiszek a csapatban, tudom, hogy a felépítettségünk nagyon jó. A szezonkezdést elbaltáztuk, és most csak magunkra kell figyelnünk. A Ligakupa például egy olyan sorozat, amelyet meg akarunk nyerni, főleg az elszalasztott tavalyi esélyt követően."

"Néhány játékos talán azt gondolja, hogy egy-egy nehezebb időszakban talán az a jobb döntés, ha klubot váltanak. Ugyanakkor ilyen szituációkban nem feltétlenül a távozás a megoldás. Egyszerűen harcolni kell. A klubváltás nem feltétlenül jelent jobbat. Én boldog vagyok az Arsenalnál, a vezetőségtől, a menedzsertől és a szurkolóktól rengeteg törődést kapok. Miért kellene távoznom? Hiszek abban, hogy képesek vagyunk a legmagasabb szinten játszani, s megverni a két manchester-i klubot." - zárta szavait Vermaelen.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (28)

12 éve
Törölt felhasználó
Én szívesen látnám Scott Adkins-t a csapatban. :D Akár Yuri Boyka-ként is, legalább az ilyen Barton meg DeJong félék el lesznek takarítva XD 🧀 🧀
12 éve
Törölt felhasználó
Toure5: abból kettő sose árt!! :D
12 éve
Törölt felhasználó
FanofArsenal! Rambo már van!
12 éve
Törölt felhasználó
Amúgy le kellene igazolni pár igazi sztárt!

Rambo-nem ismer lehetetlent ,elkerülik a sérülések
Macgyver- bármilyen helyzetben feltalálja magát
Chuck Norris-Chuck Norrist nem találja a góllövő cipőit ,mert azok találják meg őt
jordan- képes eldönteni meccseket,akár egyetlen mozdulattal is
Harris kapitány ,mert maximalista
Proktor ,mert mindig bizonyítani akar Harrisnek


:D :D
12 éve
Törölt felhasználó
És most ezt a témát egyszer, s mindenkorra szeretném lezárni! :)

Szólj hozzá