Alex Oxlade-Chamberlain elismeri, hogy egyelőre csak a fejlődésén dolgozik, de boldog azzal, amit elért eddig az Arsenal csapatával.

A nyári igazolás, aki a Southampton csapatából érkezett, azonnal sikeresen kezdte a szezont az Emirates Stadionban, ahol kétszer is betalált, a Shrewsbury Town ellen a Ligakupában és az Olympiakos ellen a Bajnokok Ligájában.

Oxlade-Chamberlain ebben az évben az angol nemzeti U21-es csapatban már mesterhármast is szerzett, de klubjában a Bolton ellen a Ligakupában, már nem sikerült ugyanazt a szintet hoznia, mint amit eddig.

De ne felejtsük el, hogy még csak 18 éves, rengeteg ideje van még a fejlődésre, és Oxlade-Chamberlain kész keményen dolgozni, hogy még jobb legyen.

Azt hiszem, itt rengeteg segítséget kapok, így nekem már csak a kemény munkára és az edzéseken való tanulásra kell koncentrálnom, és játéklehetőséget kell, hogy kapjak, hogy még jobb legyek.

- mondta az Arsenal játékosa.

Minden nap végén nyomást gyakorlok a főnökre, hogy válasszon engem. Ezért edzéseken keményen kell dolgoznom, és ha megkapom a lehetőséget, akkor bizonyítanom kell a mesternek. Azt mondta, ez tőlem függ, de ő mindent megtesz, hogy segítsen.
Ez egy folyamatban lévő munka, és nem hiszem, hogy el kéne sietni a dolgokat. Bízom a mesterben, és ő is bízik bennem ugyanúgy.
Amikor aláírtam, tudtam, hogy itt nehéz dolgom lesz.

- tette hozzá Oxlade-Chamberlain.

Southamptonban hétről hétre játszhattam, de tudtam, hogy az első szezonban még nem fogok olyan sok játéklehetőséget kapni.
De sokat tanulok az edzéseken főleg Robin van Persie-től és a többiektől is, és persze a menedzsertől is. Még csak párszor játszhattam, de lőttem két gólt, amivel teljesen meg vagyok elégedve.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

13 éve
Törölt felhasználó
Hát igen, valaki ezt mondja, valaki pedig sietteti a dolgokat és akár el is hagyná a csapatot, ha nem kap játéklehetőséget. 21 évesen mind2 meg van sajnos
13 éve
Törölt felhasználó
szerintem hatalmas tehetség a gyerek, tényleg nem kell elsietni a dolgokat vele.
Ti hol látjátok ezt a mondatot? :S
13 éve
Törölt felhasználó
És szerintem mindenki más is :D
13 éve
Törölt felhasználó
Crowbar! XD Ezen én is gondolkoztam :D
13 éve
Törölt felhasználó
"A főnök azt mondta, ez hozzám, ő fog velem dolgozni ugyanúgy kell-e vele." :gulp:

Szólj hozzá