A West Brom ellen folytathatja remek sorozatát Arséne Wenger gárdája ma délután, amikoris az Emirates stadionban látják vendégül Roy Hodgson csapatát. Nehéz dolga lesz a vendégeknek, hiszen az Ágyúsok az elmúlt három bajnoki mérkőzésüketmegnyerték, s az előző fordulóban a Chelsea skalpját is begyűjtötték ráadásul idegenben.

A 10. fordulóban a West Bromwich a Liverpool ellen maradt alul otthon (0-2), s ezt a vereséget szeretnék feledtetni egy esetleges mai pontszerzéssel.

Amennyiben viszont az Arsenal begyűjtené mindhárom pontot, ha csak átmenetileg is de beérné pontszámban mind a Chelsea (ha nem nyer a Rovers otthonában, ami megeshet, hiszen a hétközben sem ment nekik a szekér), mind pedig az ősi rivális Tottenham Hotspur csapatát (utóbbi egy mérkőzéssel kevesebbet játszott).

Wengernek nem kell újabb sérültekkel számolnia, továbbra sem számíthat Marouane Chamakh, Kieran Gibbs, Jack Wilshere valamint Bacary Sagna játékára.

A másik oldalon két fontosabb játékos sérült található, az ausztrál Paul Scharner valamint Shane Long, továbbá Peter Odemwingie játéka is kérdéses.

Várható kezdőcsapat: Szczesny - Djourou, Mertesacker, Vermaelen, Santos - Song, Ramsey, Arteta - Walcott, van Persie, Gervinho

Jó szórakozást a mérkőzéshez!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (32)

12 éve
Törölt felhasználó
Mindenképp meg kell nyerni a meccset. Go GUNNERS!!!
12 éve
Törölt felhasználó
Sopcast: http://www.livefootballol.com/streaming/channel/yes-sopcast.html
Remélhetőleg a mi meccsünk megy majd. :) Hát nem. A 'poolt adják.
12 éve
Törölt felhasználó
bonjcsab merre vagy ? :D
12 éve
Törölt felhasználó
Nincs nagy kedvem végigizgulni 90 percet, jó lenne, ha hamar eldöntenék a fiúk a meccset:) De ettől függetlenül nehéz mérkőzésre számítok...
12 éve
Törölt felhasználó

Szólj hozzá