A Stoke City-t 1863-ban alapították. A klub a második legöregebb csapatnak számít Angliában a Notts County mögött. A 'fazekasok' 2008-ban jutottak fel az élvonalba. Stadionjuk 1997 óta a Britannia stadion, amely 28,383 fő befogadására alkalmas. A Stoke egyetlen sikerét 1972-ben érte el, amikor megnyerték a Ligakupa sorozatot. A csapat jelenlegi vezetőedzője Tony Pulis.

Az Arsenal a kemény futballt játszó Stoke Cityvel találkozik a Premier League 9. fordulójában. Arsene Wenger együttese számára kötelező a három pont, ha fel akarnak kapaszkodni a tabella elejére. A 'fazekasok' várhatóan védekezőbb felállásban fognak majd játszani.

Az Arsenal sérüléslistája a héten is gyaparodott Carl Jenkinson személyében. A fiatal angol a Marseille elleni BL meccsen szenvedett térdsérülést. Helyét valószínűleg Johan Djourou veszi majd át. A svájci védő elmondása szerint a jobbhátvéd poszt ismeretlen hely számára, de mindent belead majd, csapata segítésének érdekében.

A bombaformában lévő van Persie-t valószínűleg pihentetni fogja Arsene Wenger, mivel a holland csapatkapitány túlságosan sok mérkőzést játszott az idei szezonban.

Jó hír viszont, hogy Thomas Vermaelen és Abou Diaby felépülése jól halad, így hamarosan már ők is bevethetőek lesznek.

A várható kezdő: Szczesny - Djourou, Mertesacker, Koscielny, Santos - Song, Ramsey - Walcott, Arteta, Gervinho - Chamakh

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (47)

13 éve
Törölt felhasználó
ericsson! Ez most akkor hogy van? :D

1. "fecc, olvasd el még egyszer a cikket. Akkor ki fog derülni, hogy nem írtam olyat, hogy igenis pihenni fog, hanem lehet . A "biztos" meg a "lehet" jelentésére pedig nem térnék ki."

2. "Fecc! Csak, hogy mennyire volt igaz a "forrásom", hogy Robin pihenni fog!"

Először azt mondod, hogy te sem tudhatod biztosan, aztán pedig az orrom alá dörgölöd, hogy mégis neked volt igazad :D
13 éve
Törölt felhasználó
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL Gervinhooooooooo
13 éve
Törölt felhasználó
Atyaég
13 éve
Törölt felhasználó
MEKKORA GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
13 éve
Törölt felhasználó

Szólj hozzá