Végre-valahára jó hírekkel szolgált az Arsenal, miután a csapat a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Thomas Vermaelen új hosszú távú szerződést írt alá a klubbal, amely meg nem erősített hírek szerint 2015-ig szól.

A 25 éves belga védő 2009 nyarán érkezett az Arsenalhoz a holland Ajax együttesétől, s már az első szezonjában sikerült kulcsemberré kinőnie magát, s tagja volt az szezon csapatának is a 2009/10-es idényben.

Az elmúlt szezon azonban már közel sem volt ennyire felhőtlen. Egy rejtélyes Achilles-sérülés meggátolta Vermaelen-t abban, hogy gyakorlatilag is segítse a csapatát az idény során, ugyanis a súlyos sérüléséből csak áprilisban térhetett vissza.

A sérülés, immáron a másik lábában, idén is bekövetkezett, ám a csapat orvosai, okulván a tavalyi eseményekből, azonnal orvosi beavatkozást sürgetett Vermaelennél, így a védő minden bizonnyal sokkal korábban, akár még a hónap végén visszatérhet.

"Teljes mértékben elégedettek vagyunk, hogy Thomas hosszabbított a csapattal. A tervünk most is ugyanaz, mint eddig, a legjobb játékosainkkal hosszabbítani akarunk - bármi áron. Thomas egy különleges játékos, akinek óriási befolyása van a csapatban a pályán, s nagyon örülünk, hogy még hosszú évekig a keretünk részét képzi majd." - mondta Arséne Wenger.

"Boldogan írtam alá az új kontraktusomat az Arsenallal, mert mindig is az volt a célom, hogy itt maradjak. Úgy érzem, hogy itt bíznak bennem, hihetetlen nagy támogatást kapok a klubon belül a menedzsertől, a szurkolóktól, s ezek nagy befolyással bírtak a döntésemben. Az Arsenal egy fantasztikus csapat, remek szurkolókkal. Nemcsak a pályán, de üzletileg is jól teljesítünk, ráadásul van néhány ígéretes tehetségünk, akik miatt a jövő fényesnek ígérkezik." - mondta Vermaelen.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

13 éve
Törölt felhasználó
Na ez remek hír ,és ha holnap meglesz a győzelem akkor már mámorban fogunk úszni :D :D
Ya és remélem hogy a többiek szerződés hosszabbítását is szorgalmazza a klub!! ;)
13 éve
Törölt felhasználó
eriCesc!@

Tudom hogy poénnak szántad, de elég durva lenne ha Wenger 91 évesen még dirigálna itt. 🐛 :)
13 éve
Törölt felhasználó
Csak ne lenne annyit sérült, ami abból a szempontból sem jó, hogy ő az egyik vezéregyénisége a jelenlegi csapatnak.


ArsenalFanZ! Wenger, 2040-ig!
13 éve
Törölt felhasználó
Thomas, You're a KING, You're a KING, Thomas You're a KING!!! :D

Óriási szükség volt erre, nagyon örülök a hírnek. Látjátok, hogy így is lehet szerződést aláírni? Tökölés nélkül! Ennyi a sztori, elétolják ő meg aláírja. Nasri, látod ezt benézted :)

ArsenalFanZ! Walcott az ötödik.
13 éve
Törölt felhasználó
fecc04!@

ki a maradék 4? RVP, Arshavin, Song és?:D

Szólj hozzá