Mikel Arteta azt mondta, hogy az egykori Arsenal kapitánya, Cesc Fabregas segített neki beilleszkedni az Emirates Stadionba.

 

Arteta az átigazolási piac utolsó perceiben érkezett a klubhoz, hogy a Barcelonába távozó Fabregas által hagyott űrt Arsene Wenger vele töltse ki.

 

A távozó és az érkező spanyol soha nem játszott egy klubban, de Arteta azt mondja, hogy sokat segített neki az ex-kapitány, hogy megkönnyebbítse az életét Észak-Londonban.



Beszéltem vele azok után, hogy ideszerződtem, és adott két vagy három tanácsot nekem.
Hogy őszinte legyek, nagyon kedves volt velem.
Adott tanácsot arról, hol érdemes laknom, a csapattársakról, a klubról, és hogy milyen nagyszerű emberek élnek itt. Nagyon jó volt.
Nem vagyunk barátok, mert még soha nem játszottunk együtt, de ismerjük egymást, mert vannak közös barátaink.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

13 éve
Törölt felhasználó
akárki akármit mondd, Benayoun igenis jó futballista!
BVB ellen legalábbis tetszett a játéka
csak hát az a baj, hogy 30 éves..
nem tudom, meg kéne-e őt venni a szezon végén akkor is, ha esetleg nagyon jó szezonja lesz
13 éve
Törölt felhasználó
Artetanak nem a formájával van baj,hanem a posztja,amikor előrébb játszott,jól játszott, a Dortmund ellen nemtudom mértnem játszott Yossi posztján.és ha már Dortmund,akkor Arsha mértnem játszott mikor az előző meccsen remekelt.
13 éve
Remélem hamar beilleszkedik és azt a játékot nyújtja amit elvárunk tőle !!! Eddig a védelmünk volt nagyon gyenge most talán végre összeállt rendesen most a középpálya az amibe több "életet,, kreativitást kell vinni !!! Ha felépűl Wilhshere vele mégenergikusabb és támadobb szellemübb lessz a csapat remélem Arteta is felveszi a ritmust és újra szárnyalhatunk ahogy régen !!!
13 éve
Törölt felhasználó
Hát a Swansea elleni első félidőben tetszett a játéka ,rögtön olyan labdákat adott ,hogy vétek volt nem gólt szerezni ,de utána hátrébb került és se ott ,se a BL meccsen nem tudod kiemelkedőt nyújtani.Valahol valaki azt írta ( egy hozzászóló) hogy Arteta= Rosicky ,csak a passzai pontosabbak a spanyolnak .Igen és a passzok pontossága az egy fontos dolog! Ez pedig nagy különbség ,bármely két labdarúgó esetében!

Szólj hozzá