Összefoglaló hamarosan!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (266)

13 éve
Törölt felhasználó
Hát lesz mit fejleszteni a csapaton, mer ez a kezdő hát mondhatni elég "inpotens támadásokat vezetett"és most nem mondhatjuk azt, hogy a sérültek miatt nem ment, hanem most a távozók miatt nem megy.Most, hogy két viszonylag tapasztalt embert vesztünk nem tudom, hogy lehetne őket pótolni olyan emberekkel akik rögtön felvennék a pl ritmusát.Ráadásul irányító posztra kell igazolni, a jó irányítók meg nem szaldgálnak most az átogazolási piacon akik mindkét kritériumnak megfelelnének.De még persze ezzel nicns vége, ott van ez a védelem.A tegnapi látottak alapján középen teljesen jók vagyunk, koscienly mentette a jó formát vermaelen meg erősítés a javából.de ez a Gibbs-Traoré balhátvéd egy ilyen idényre hát elég kevés, arról nem is beszélve, hogy mi van ha Sagna lesérül?én már tegnap paráztam, amik sagna földre került,ez a jenkinson gyerek engem nem győzött meg,de gondolom nem vagyok egyedül ezzel...
Gervinho még jó lesz, csak szoknia kell az angol védőket, meg beadni rendesen 1 labdát és jók vagyunk.(+még a tegnapi cserepadunk se volt éppen megnyugtató)várjom az igazolásokat min. 2 embert és akkor vihetjük a 4.helynél előrébb is.
13 éve
Törölt felhasználó
az volt a baj hogy a csatároknak nem volt valaki aki adjon labdát a középpálya naon siralmas 2-3 ember kéne még oda
13 éve
Törölt felhasználó
ercsson, szerintem DJ-t nem kell hibáztatni, gyönyörűen megszerezte a labdát, gyors volt és hamarabb odaért, mint a Newcastle játékos ott a térfél vonalnál aztán jó elgondolás volt, hogy kiugratja Walcottot, mert könnyebbnek tűnt és tudjuk, hogy ha ott megkapja Walcott a labdát, akkor 1-0 ide. De látszott, hogy pont megcsúszott, amikor passzolt. Mindenesetre, én nem tudom ott hibáztatni Djourout, mert gyönyörűen csinálta a passzig.
13 éve
Törölt felhasználó
matanak mindenképpen jönnie kéne...:S
13 éve
Törölt felhasználó
szerintem meg inkább a középpályával foglalkozunk és jöjjön mata meg jadson

Szólj hozzá