• Arteta Timberről

    Nagyon bízok abban, hogy még tud majd játszani ebben a szezonban. A jövő héttől visszatérhet a felnőtt csapat edzésére, pár gyakolatra. Aztán majd meglátjuk, hogy halad. Remélhetőeg fog még játszani ebben a szezonban. - mondta Arteta a holland játékosról.

  • Arteta a sérültekről

    Mikel Arteta az alábbi jelentést adta a sérült játékosokról a mai sajtótájékoztatóján:

    "Ma még lesz egy edzésünk, majd meglátjuk, mi lesz Thomasszal. Egy ideje már újra edzhet a csapattal, de meglehetősen régen nem játszott már, el kell találnunk a visszatérésének az időzítését."

    "Ugyanez vonatkozik Gabi Jesus-ra, pár edzésgyakorlatot már csinálhatott a többiekkel. Alex visszatérése sincs messze. Tomié egy kicsit elnyúlik."

  • Hamarosan kezdődik Arteta sajtótájékoztatója

    ...amelyen sokminden kiderül, többek között a sérültekről is.

    Ami a Newcastle-t illeti, a Szarkáknak rengeteg sérültje van, de a hírek szerint Fabian Schär felépült a kézsérüléséből, illetve Alexander Isak és az Arsenal korábbi játékosa, Joe Willock is elkezdhette már a teljes körű edzésprogramokat.

  • Folytatódik a bajnokság

    A Porto elleni vereséget követően a bajnokságban térhet vissza a győztesek útjára az Arsenal, az ellenfél a Newcastle lesz szombaton 21:00-tól.

    A Szarkák az elmúlt időszakban mumusellenfélnek számít az Arsenalnak. Ősszel egy elég véleményes góllal 1-0-ra legyőztek bennünket, a tavalyi Emiratesben lejátszott meccsünkön pedig csak a védekezésre rendezkedett be Eddie Howe csapata, aminek meg is lett az eredménye egy 0-0-ás döntetlen formájában.

    Az Arsenalnak mindenképpen győznie kell, hogy újra tapadjon a listavezető Liverpoolra, akiknek a kupameccseik miatt előrehozott bajnokijuk volt szerdán a Luton ellen, amelyet 4-1-re meg is nyertek, így egy meccsel többet játszva öt pont az előnyük előttünk.

    A meccset a Spíler 1 élőben közvetíti majd.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (342)

2 hónapja
Komoly volt a magyar derbi... Ilyen szurkolást nemsok helyen látni a világon.Remélem most a MOL felpumpálja az újpestet faszán...Be lehetne vinni a Puskásba ezeket a rangadókat.
2 hónapja
Kispesti, nem zavar, hogy senkit nem érdekel? Megint kezded majd a Fidesz-szopkodást? :D
2 hónapja
ne állj belém,miattad tiltottak ki multkor is.Keress magadnak vmi kissrácot balhézni.
2 hónapja
Nem miattam tiltottak ki 😀
2 hónapja
Azért tiltottak ki, mert magaddal beszélgetsz Te senkiházi.
2 hónapja
Ti meg reagaltok ra es ezert csinalja. El se olvasom amit ir mikor latom a nevet
2 hónapja
Martinelli kispesti, Koporsó pedig újpesti 😂 Egyre inkább felismerhető és megkülönböztethető a tudathasadásod :D
2 hónapja
Csabika mi a fasznak kell behozni ide ezt a kurva politikát!!!
2 hónapja
Inkább mi a fasznak kell több regről írogatni?? Nekem is volt már Csabival összezördülésem, és jó pár megnyilvánulása nem szimpatikus, de ezt a majom gyereket mi a fasznak kellett visszaengedni?? Azt nehogy már még védjétek Csabival szemben. Bár az igaz, hogy nem kellene rá reagálni, részemről ez az utolsó komment, de jó lenne ha nem hagynák, hogy megint szétkúrja az oldalt.
2 hónapja
Senkit nem védek. Nem piszkálom a srácot és ő se engem az ő dolguk. Viszont, hogy politizál már nem az első! Valahol legyen már egy határ!!!
2 hónapja
A múltkori politizálás nem zavart a megerőszakolt nőnél? Mert az is politika, csak ha nem én mondom, az gondolom nem probléma.
2 hónapja
Elég hülye vagy ha nem tudsz különbséget tenni a kettő között és ha itt tartunk az ilyen nácizások se férnek bele. Vicc, hogy nem basztak ki még ezért!
2 hónapja
Náci eszméket nem én vallok, én csak jelzem, hogy 856 ezt teszi. A másik pedig attól, hogy nem pártpolitika, még politika, de ezt az olyan aluliskolázott emberek, mint te, nem tudják megkülönbözetni.
2 hónapja
Azt írtam, hogy hülye vagy ha nem tudsz különbséget tenni. Megint terelsz ! Ki vagy te, hogy el döntsd ki milyen eszméket vall. Ki a tököm kért meg erre, vagy hatalmazott fel ? Egyébként lehet bármilyen , többre vittem mint te és veled ellentétbe legalább én boldog vagyok !!!
2 hónapja
Kis(új)pesti újra lángra lobbantotta az oldalt, amit az adminok egy újabb téli álom után valószínűleg nem hagynak szó nélkül, csak idő kérdése. Kispesti accai mellett csabibohócot is ideje lenne végre eltakarítani. Felőlem engem is tilthatnak, de akkor csabikutyát is vigyék a sintérek végre örökre.
2 hónapja
Nem győzöm elégszer mondani,de higgyetek amit akartok,h két profilom volt eddig.A Kispestimaradona...amit tiltottak és Most ez a Koporsó...próbáltam regelni ,de hosszú ideig nem tudtam.Ennyi.De mit érdekel engem... Örülök,h újra itt lehetek és igyekszem a focira koncentrálni...és az azzal kapcsolatos véleményemet megosztani. 38 évesen már vhogy nem buli ez az 3gymással való buziskodás.
2 hónapja
Jarrod Bowenhez mit szòlnàtok?szerintem elèg sok problèmàt megoldana elöl.Több poszton bevethetö.Mèg csatàrkènt is.Nketiaht eladjuk 30 misièrt mèg nem is lenne igy dràga.
2 hónapja
Pool C > Cselzi 😂😂😂
2 hónapja
Az a baj, hogy ez a siker csak nagyobb löketet ad a Liverpoolnak
2 hónapja
szerintem meg egyszer elfogynak a bajnoksagban ennyi serulttel
2 hónapja
Biztos szép lassan elkezdenek visszajövögetni a sérültjeik is. Én szeretném, hogy nyerjenek minél több mindent Klopp uccsó évében. Ha nem mi nyerjük a bajnokságot, inkább ők nyerjék, mint a City megint. Egyébként megnéztem volna Arteta mikor rak be tinédzsereket kupadöntőben. Gondolom jött volna Cedric meg Elneny. 😂
2 hónapja
amikor neki sincs mar a padon felnott jatekosa sem, ahogy Kloppnak
2 hónapja
Annyiból én is jobban örültem volna a Chelsea-nek, hogy ebből önbizalmat tudnak meríteni. De hát ezzel a vilàgi bohóc Chelsea-vel még a 17 éves liverpooli kisgyerekek is elbírnak.
2 hónapja
akkor nem cserél
2 hónapja
Ezzel meg is van Szoboszlai első kupája. Mert ebből ő is kivette a részét azért
2 hónapja
Ki a faszt érdekel Szoboszlai kispesti egy olyan meccsen, amin nem is játszott? Amúgy meg Titou ez tipikusan mosdatás, amit csinálsz, hogy Klopp csak a sérültek miatt játszatja a fiatalokat, ő azért alapból szokta. Ezzel szemben Arteta halálra nyert meccseken se állítja be a fiatalokat. Hihetetlen, hogy mindenre van valami kifogásod🤡
2 hónapja
csabika mutasd mar meg hol jatszatta a fiatalokat csak ugy es nem kenyszerbol, mert serultjei voltak a csapatnak
2 hónapja
A kupában évek óta rendszeresen több fiatal is szerepet kap, pláne a Ligakupában. De okoskodjál csak te agyhalott seggnyaló
2 hónapja
👏👏👏
2 hónapja
Artetának 4 év alatt volt 15 debütánsa abból 3 volt akadémista. Azért kíváncsi vagyok Kloppnál mi ez a szám.
2 hónapja
Hány akadémista futott be karriert Klopp alatt a Poolban! Ki picsát érdekel piár miatt hány srác játszott 1-2 szer .
2 hónapja
Hány akadémista futott be karriert Arteta alatt? Mert egy se! Klopp legalabb kipróbálja őket, nem szaros 1-2 percre.
2 hónapja
Arteta szépen végig vitte Sakáékat és azóta is úgy építik a csapatot, hogy ők ne sérüljenek, de ennek nincs köze ahhoz, hogy Klopp alatt hány fiatal futott be karriert! Lehet nem kéne vele pedálozni , ez a lényeg .
2 hónapja
Micsoda? Sakanak, meg nem tudom kire gondolsz, talán Martinelli semmi köze Artetanak, Rowet meg jól leépítette az a fasz!
2 hónapja
Matem miről beszélsz? Rowot leépítette? Az az ember játszik 1-2 meccset és megint mecsképtelen. Erről nem Arteta tehet szerintem. Saka és Martinelli pedig magasan Arteta alatt a legjobb éveiket hozzák
2 hónapja
Lehet hogy Arteta nem épít be fiatalokat nagyon, de viszont jól bánik velük és kihozza belőlük a maximumot. Havertz egy fél éve van itt, de már 7 gólos a bajnokságban. Arteta ebben jó hogy visszaépíti a formailag, morálisan lecsúszott játékosokat.
2 hónapja
Az alap felvetés az volt, hogy csak kényszerből játszat fiatalokat. Na nálunk nem, hogy kényszerből se hanem egy agyonnyert meccsen SE! Csupán erre reagáltam.
2 hónapja
Egy ideje már érett bennem de a tegnapi meccs után már le is írom, hogy jelenleg az Ode-Jorghino-Rice középpályát világ egyik legjobbjának érzem. Nagyon jól játszottunk. Ebben az évben minden meccsünket magabiztosan hoztuk, jelenleg szerintem mi vagyunk a legjobb formában. Utoljára ilyenre 21-ben a City volt képes hogy az év első 6 bajnokiját megnyerte. Mindenkit csak dicsérni tudnák de kiszeretném emelni Jorghinot mert nem gondoltam volna, olyan komoly szerepe lehet ebbe a csapatban. Mindenképpen beszélni kell Kiwiorról, mert sokkal nyugodtabb vagyok mikor ő játszik mint Zinchenko és még mindig nem célom az ukránt bántani mert szeretem őt is, de ez van. Na és akkor Havertz ugye. Jorghino lett a meccs embere, és abszolút megérdemelte de ha németet mondják akkor is egyetértettem volna. 87 % passz pontosság, kulcspassz, megtartotta a labdákat, megnyerte a fejpárbajokat. Annó mikor azt írtam hosszútávon Havertzet csatárként is eltudom képzelni ebben a csapatban, valami ilyesmi játékot képzeltem el tőle. Egyre hasznosabb és egyre jobban megértik az emberek mi az ő szerepe szerintem. Mindenesetre szurkolok neki, mert egy nagyon alázatos srác sokat dolgozik, egy igazi csapatember. Összefoglalva nagyon büszke vagyok a fiúkra!!!
2 hónapja
Csak jussunk tovább a BL-ben, máskülönben összességében óriási csalódás lesz a szezon, ha a bajnokságot sem húzzuk be.
2 hónapja
Az egyik meg kell nyerni, különben a szezon csalódás és akkor lassan el kell köszönni.
2 hónapja
Nyugtass meg Csabi, ha se BL-t, se PL-t nem nyerünk idén, akkor tőled fogunk elköszönni 🙂 Nem vagy méltó egy szar, soha semmit nem nyerő csapat szurkolójának, benned több van ennél 🙂
2 hónapja
Csabigunner, mi a francnak elköszönni? Ez a csapat az idén mégjobb mint tavaly. Több gólunk van mint a citynek. A fejlődés évről-évre látszik csak nem akarod meglátni
2 hónapja
Mondjuk Csabi én sem értem honnan szedsz ilyeneket, hogy megkell nyerni. Az megvan, hogy a BL-t a milliárdos city is eddig egyszer tudta megnyerni 15 év alatt, a PL-be meg megint ott vannak meg mellettük egy Pool stb... . Ha ott leszünk az utolsó fordulóig versenyben én már elégedett vagyok. Azért ne beszéljünk már úgy itt mintha a Bayernnek szurkolnánk és ellenfelünk sem lenne a Bundásban.
2 hónapja
Várjuk már meg a szezon végét, mielőtt megítéljük a szezont. Őszintén szólva kizártnak tartom, hogy ne legyen még hullámvölgyünk a szezonban. Ez a Castle idegenben idén szintén egy nagyon súlytalan csapat. Lesz még nehezebb futásunk is tavasszal, az Old Traffordon meg az Etihadban szerintem nem fogunk nyerni, a BL-ben a vereség ellenére alap, hogy tovább jussunk, pedig nem lesz könnyű, de a lényegi kérdések ott is csak később dőlnek majd el, ahova el is kell jutni. Tegnapi meccsről nem okoskodnék, mert nem nagyon láttam, de pár jó meccs után én sem érzem azt, hogy megint ilyen magas lóról kéne osztani az észt, pláne a hétközi után. Annyiban igaza van Csabinak, hogy nem februárban osztanak bajnoki címet, bármennyire is páran úgy csináltok, mintha már nyertünk volna. Bár lehet csak a sok kispesti profil miatt tűnik úgy, hogy mindenki azt képzeli már, hogy megnyertük a bajnokságot meg a BL-t. Tavalyi leolvadás után én maradok óvatos duhaj, és megvárom az igazi erőfelmérőket.
2 hónapja
Jaj milyen érdekes, tavaly a három nyalógép is azt mondta, hogy idén a cél egyértelműen a PL megnyerése, én csak tőlük idézek. Ennyi pénz elköltése után mi más lehet a cél, mint a PL-arany? Ne vicceljetek már gyerekek. A BL nyilván nem reális, pláne, ha így játszunk majd a visszavágón is.
2 hónapja
Senki nem írta hogy már bajnokok vagyunk. Csak azt hogy ebben a naptári évben, talán mi vagyunk a legjobb formában a bajnokságban. Ettől még a pool az első. De egyértelműen látszik évről-évre a fejlődés.
2 hónapja
Jackoxi senki nem irta, hogy mar megnyertuk a BL-t vagy a PL-t, csupan, hogy jelenleg mennyire jo a csapat. Plusz ki van emelve par jatekos a fejlodo teljesitmenye altal
2 hónapja
Csabi: Lil szerintem arra gondolt, hogy ha lesz 95 pontunk, és 96-al bajnok lesz a City, akkor azért tényleg nehéz lesz majd hibáztatni a csapatot. Azt viszont én sem értem miért csinálnak egyesek már úgy, mint ha végig vittük volna a szezont. Kurva nehéz a sorsolásunk, és lépéshátrányban is vagyunk. Idegenbeli rangadók vannak még vissza, majd ha nem olvadunk le, és tényleg csak 1-2 ponttal meg 90+ megszerzettel véletlenül lemaradunk, akkor lesz helye az ömlengésnek, szerintem pont a Porto meccs kellett, hogy kicsit észhez térítsen mindenkit.
2 hónapja
Csabi. Sok pénzt költöttünk el, de meg is van az eredménye szerintem. Az hogy a bajnokságért mehetünk, már látszat
2 hónapja
kispesti: Ősszel nem látszott semmiféle fejlődés tavalyhoz képest. Majd szezon végén vonjál te is mérleget.
2 hónapja
Senki nem beszél itt bajnoki címről, csak a spanod! A csapat mindenkori PL rekordokat döntöget csapat és egyéni szintén. 2+ félidei gólok száma, rögzített szituációk...stb Saka beállított Wright rekordját. Ezek tények és nincs benne nagyképűség. Az ember büszke csapatára.
2 hónapja
Ősszel még az új embereknek is fel kellett venni a ritmust. Ráadásul Partry, Timber akkor sérült le. De a legtöbben azt mondták akkor (ősszel) hogy ez a csapat csak biztonsági játékot tud csak játszani és hogy milyen gólképtelenek vagyunk és hogy a gól a végén dönthet a city javára. Ehhez képest sorra tömjük ki a csapatokat. Nekem ez az év jobb mint a tavalyi
2 hónapja
Mármint melyik új embernek kellett felvennie a ritmust? Rice kb. mióta itt van az egyik ha nem a legjobb játékosunk, Timber kiesett, Rayat Arteta találta ki, hogy kezdenie kell, egyedül Havertz az akinek felkellene vennie a ritmust, de mint kiderült kp-n azóta se nagyon tudja, csatárba meg nem igazán játszott ősszel.
2 hónapja
Igen. Raya, Havertz, Timber kellett beilleszkedjen ami nem megy azonnal. Ráadásul Xhakat kellett valahogy pótolni. De azóta érdekes Havertz már 7 gólnál jár, pedig az elején mindenki eladta volna vagy meg se vette volna. Raya még kapott egy-egy elkerülhető gólt, de hosszútávon vele kaptuk a legkevesebb gólt eddig. Timber meg kiesett. De vele szerintem most több pontunk lenne. Összességében az újak mind beépültek és ennek köszönhetően most játszunk a legjobban.
2 hónapja
Egyébként aki kicsit is reálisan tekintett a dolgokra az tudta hogy a szezon első felében van rá esély hogy nem lesz olyan gördülékeny a játékunk. Mert szinte kicserélődött a középpálya és teljesen másképp működik mint előtte. De egyből le lett írva a csapat érdekes akkor nem halottam ennyire hogy várjuk meg a teljes szezont és utána ítéljünk ez megint valahogy akkor jut eszedbe amikor a csapatra pozitívat írnak .De ezt a hozzáállást folyamatosan felhozom mert útja és újra előjön. Pedig amikor ezt leírtam a bajnokság elején hogy várjuk meg a szezon második felét amirevalószínűleg összeáll jobban a csapat akkor részetekről le lettem hurrogva hogy mit áll ez már össze amikor lement kemény 10 meccs. És amúgy meg mindenkinek az a cél hogy nyerjen meg a csapat mindent ahol elindul csak az a különbség hogy nem mindenkinek az a konklúzió hogy el kell köszönni. Mert mondjuk kicsit komplexebben tekint a témára nem mondjuk Arteta fóbia beszél belőle. Mert néhány embernél az van ez tény. Mint ahogy számomra az is hihetetlen hogy egy szurkolói oldalon valaki akkor éli ki magát igazán mikor éppen nem megy a csapatnak vagy bármi negatív van és akkor a legaktívabb mikor ekézni lehet a csapatot.
2 hónapja
Mondjuk a rekordokat én pont telibe szarom, főleg az ilyen semmit érőket. "Havertzet csatárként is eltudom képzelni ebben a csapatban, valami ilyesmi játékot képzeltem el tőle" Ezt azzal kiegészítem, hogy csak csatárként van helye a csapatban, a középpályásként egyszerűen a labdás hiányosságai miatt teljesen használhatatlan, és gyakorlatilag mínusz egy ember. Azért tegnap is láttunk erre példákat, guruló labda el pattan tőle 3 méterre, pedig ha áttudja venni az is komoly gól helyzet lett volna, kapussal szemben kaput se talál, és ez a gyakoribb sajnos. Én még továbbra is kibasznám, és hasonló profilt hoznék, aki nem ilyen suta.
2 hónapja
Zoli: Szerintem most leginkább a sorsolás kurva csalóka, és az miatt is van most ilyen forró futásunk. Én szimplán ebből nem indulok ki. Annyira nem érzek nagy összeállósdit. Porto ellen nem volt összeállva? Szerintem szimplán hagyni kéne focizni a csapatot, de mondom, hamarosan jön egy nehezebb meccssorozat, kíváncsi vagyok azokon is 5 gólokat fogunk-e rudgosni. (Nem hinném) Rilers: +1 ♥
2 hónapja
Jackoxi, de azert az elso 5 fordulo utan mar temetted a csapatod. Ha negativan kell megnyilvanulni, akkor mindegy milyen felfutasa van a csapatnak, azonnal szidod, ha meg megy, akkor megvarod, amig ujra lehet szidni, meg jossz az ev vegevel 😂
2 hónapja
Nem temettem, csak rossz volt nézni a csapat játékát. Szerintem most sem olyan jó, mint amit az elmúlt bajnoki eredmények mutatnak, bár mondom, én a tegnapiról nem tudok nyilatkozni. Csak tudom, hogy Everton, Nottingham Luton kaliberek lőttek ennek a Castlenek 3-4 gólokat az elmúlt időszakban. Palacetól azóta már az edzőt is kirúgták, a WHU is rég nem látott gödörben, a Burnley meg nem PL-szint. Ezt nevezik jobb helyeken kontextusnak, ahelyett, hogy most eszetlen ajnározásba kezdenék, inkább próbálom reálisan vizsgálni az eredményeket.
2 hónapja
Rilers. Ahogy én látom posztól függetlenül nagyjából ugyanazt kérik tőle. A szerkezet ami változik körülötte. Technikai hiányosságokat nem igazán látok, szerintem másnak is van ennyi rossz megoldása csak nincs ennyire fókuszban mint ő. Zoli amit már feljebb elkezdett én arra tudom az ő formáját visszavezetni. Idő kell ahhoz, hogy a játékos kapcsolatok , csapatmozgások elérjenek egy bizonyos szintet. Konkrétan ujra meg kellett találni a csapat egyensúlyát .
2 hónapja
JACKOXI, A Porto ellen nyilván gyengén játszottunk de csak mert nem volt sebesség a csapatban. Nézd meg az intenzitást a Newcastle ellen meccsen meg ami a Porto ellen volt,ég és föld. Különbség csak az hogy a Porto ellen van lehetőség javítani, a Newcastle ellen nem lett volna hanem elvesztett pontokat jelentett volna egy x vagy egy vereség. Azért vannak sérültek bőven most nálunk is simán lehet hogy kell súlyozni a meccsek között már amennyire lehet mert nagyon nincs lehetőség rá egyedül ez a Porto elleni volt ilyen ahol szerintem több ok is indokolta hogy miért ne rohanjunk nekik és legyen a játékunk inkább biztonságra törekvő amire egyébként rábasztunk de ezt már ilyen formában csak utólag tudjuk megítélni. De persze ugyanúgy van érv amellett is hogy nekik kellett volna rontani idegenbe a csapatnál az elsőt választották amit egyébként én sejtettem. Amikor a meccs előtt írtam hogy szerintem szoros lesz azt erre alapoztam. Volt aki félreértette akkor, én nem azért írtam azt akkor mert annyira erősnek gondolom a portot hanem mert én sejtettem hogy mi leszünk visszafogottabbak.
2 hónapja
Nem láttam a tegnapi meccset, azt mondjátok jó volt, engem már a hideg kiráz a némettől, de oké, várjuk meg a szezon végét. Havertz burnleys gólját érdemes külön megfigyelni, elemezgetni. Ahogy átjut a védőjén, az vmi csoda, mintha a labda a védő mind2 lábát érte volna, hihetetlen, h nem akadt el benne. Havertz Fortuna Istennőnek címzett meccs előtti nap esti fohászának köszönhető, maga a gól nem különben, mintha a kapus testét célozta volna, de csak nem akadt el benne sem a labda :D
2 hónapja
Nincs technikai hiányossága? Hát nézd már meg a labdával miket művel, meg mondjuk egy Saka-t, vagy Ode-t ég és föld. Csatárban nem vesz el egy helyet a kk-n ez már bőven elég, plusz többször meg tudjuk találni hosszú labdákkal a fejét, mintha középen szerencsétlenkedne.
2 hónapja
Jackoxi. Én csak azt látom hogy amikor megy a csapatnak, akkor mindig az ellenfél a fos szerintetek. Ilyenkor érdekes hogy a Newcastle, West ham kettős szarnak van írva. Előtte meg a Burnley ellen Csabigunner pl azzal számolt hogy majd nem jönnek a gólok és görcsösen fogunk játszani stb. Sajnos ha jók vagyunk akkor az is meg van magyarázva. Pedig a fő oka csak az lehet hogy megtaláltuk a góllövő cipőnket.
2 hónapja
Most akiket írtál szerintem ők átlagon felüliek lehet ezért érzed így.
2 hónapja
Igen, én is sejtettem, hogy túlóvatoskodjuk. Öreg hiba.
2 hónapja
Liverpool újabb sérült.Gravenberch hordágy ez se 2 hét lesz.
2 hónapja
az egy komoly boka tores 🫣
2 hónapja
Bocsi skacok, a tegnapi meccs után most nem olvastam el a kommenteket, szóval ha olyat írok, amit már megtárgyaltatok, lépjetek túl rajta.

Tegnap azért néhány gondolat volt a fejemben, látva, milyen erősek vagyunk 2024-ben eddig a PL-ben. Nekem az új, szerintem az Arsenal még sosem volt ilyen félelmetes formában. Nincs már gyengén kezdett meccs, átaludt első félidő, kézifék behúzás stb.

Ami eszembe jutott: ez a csapat Havertzből is képes 10+ gólos játékost csinálni. Amúgy szerintem ő is, Raya is egyre jobbak nálunk.

Meg se érezni Zini, Partey, Jesus (vagy egy csatár) hiányát. Öde az alfa és az omega.

Amit sajnálok, hogy sztem a City gödörben van, nincs látványos játék, átütő erő, mégis hozza a 3 pontokat egy-nullákkal. Mondjuk mi ősszel voltunk hasonló formábab.
2 hónapja
Csatár hiányt persze, h nem érezzük meg, mert gyakorlatilag csatár nélkül játszunk Jesussal is. Sztem nem lehet csak 1 embert kiemelni, mint "alfa és omega", ennyi erővel Rice is megkaphatja ezt a státuszt, és a védő párosunk is, labdaügyes kapus is borzasztóan fontos, ahogyan az elöl-hátul kiemelkedő szélsőink nélkül sem menne így a szekér.
2 hónapja
Azt nézem, Sakának amúgy kinézhet egy 20 bajnoki gólos szezon is némi szerencsével. Az már tényleg a legfelső polc.
2 hónapja
Hát azért ha Odegaard lesérülne őt lehetne a legnehezebben pótolni ebben a csapatban(nem is tudja senki sztem)akkor nyekk
2 hónapja
szerintem a csapat nagyon egyben van, most, talan meg jobban is, mint tavaly es egyelore ugy nez ki a format is sikerult tavaszra kitolni ugy, hogy az osszel nem maradtunk le. Ha ebbe a rendszerbe meg visszater Jesus, Tomi, Zini Partey, Vieira, ne adj Isten Timber is, akkor a padrol is komoly erot tudunk beallitani. A kerdes a BL lesz, de szerintem otthon ott sem lehet problema a tovabbjutas. 2024ben nagyon komoly format villant a csapat eddig kimeletet nem ismerve a bajnoksagban.
2 hónapja
Sztem Ödét inkább lehet pótolni, mint Ricet. Saliba múlt szezonban láthattuk mekkora érvágás volt. Egy suta lábú kapussal is nagy bajban lennénk.

Szólj hozzá