Arséne Wenger úgy gondolja, hogy az újszerzemény Alex Oxlade-Chamberlain az egyik legfényesebb tehetség az angol labdarúgásban. 



A tinédzser egyike volt a legkeresettebb játékosoknak az átigazolási piacon
ezen a nyáron, és állítólag több Premier League klub is érdeklődött utána, de ő az Ágyúsokkal kötött egy hosszú távú szerződést.


Wenger már korábban bebizonyította, hogy jól ért a fiatal tehetségek kineveléséhez, és úgy érzi, hogy Oxlade-Chamberlain nagy dolgokat
vihet még végbe a jövőben.


"Úgy érezzük, hogy Alex az egyik legtehetségesebb angol játékos." - mondta a menedzser.

 

 "Szeretnénk megerősíteni a keretünket helyi játékosokból."
 


"Kivételes tulajdonságokkal rendelkezik. Hosszú idő után sikerült leigazolni, és mi hiszünk benne."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

13 éve
Törölt felhasználó
Thu 14:17 -
Spanyol források szerint megállapdoott a Valencia és az Arsenal, hogy Fabregas távozásával Mata érkezik az angol klubhoz!! Samba az Cambell 2... Mata teljesen jó lenne eltudnánk hozni Fabregasért kapott pénzből meg még Sambat is ... és igy talán át kéne térni a 4-4-2 re...
13 éve
Törölt felhasználó
Matát muszály megszereznünk!!! Ha megy Nasri és Cesc és nem érkezik pótlás, akkor felakasztom magam!!

13 éve
Törölt felhasználó
Senki nem var minket a legjobb negyben. A sky sports sem . Am szerintem Sambat kene elhozni mert Cahill nem fog eljonni 20 milla alatt es annyit nem er. Dann se rossz de Samba jobb lenne. Mata aligha fog jonni, megmondtak h nem akarjak eladni inkabb Scott Parkert kene elhozni Fabre heleyere. Igazi vezertipus.
13 éve
Törölt felhasználó
Cahill vagy Samba... ezek közül jöjjön valaki... de lehet Jobb volna Cahill mert angol... Mata meg Jó lenne... De ne legyen olyan mint Cesc hogy valamelyik spanyol csapatról álmodozzon.... ;)
13 éve
Törölt felhasználó
jó majd hnap kiderül de kell cahill meg mata is ha ők nemjönnek akkor max 5. hely énszerintem...

Szólj hozzá