Aaron Ramsey meg van győződve arról, hogy az Arsenal továbbra is jelentős erőt képvisel a Premier League idei kiírásában, és nem figyel a kritikusokra.

Arsene Wenger-nek idén jobban kellett küzdenie a sztárok körüli spekulációkkal, de a sztár duó Cesc Fabregas és Samir Nasri helyzete még mindig nem tisztázódott, ugyanakkor elismeri, hogy nagyon nehéz megerősíteni a csapatot.

Miután a csapat a negyedik helyen végzett tavaly, és a riválisok erősödtek, az Ágyúsokat nagyon sokan leírják, hogy a Bajnokok Ligája indulásért kell majd küzdeniük.

A bajnok Manchester United legfőbb riválisainak a Manchester City és a Chelsea csapatát tartják.

A walesi középpályás, aki hazájával barátságos meccset játszik Ausztráliában szerda éjjel úgy véli, az Arsenal tavasszal meglepetést okozhat.

"Az Arsenal már képes kezelni a múltbéli hibákat" – mondta a 20 éves játékos.

"Senki sem vesz minket komolyan, de tudjuk mit kell tennünk."

"Nem kérdés, hogy a képességeink megvannak. Meg fogjuk mutatni majd."

"Úgy gondolom, ott leszünk a bajnoki harcban a szezon végén is."

"Hogy őszinte legyek, szeretnénk megnyerni mindent."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (36)

13 éve
GoGunners7: eladni Fabregast ,Nasrit,Bendtnert,ez kb 60-70 milla!!Nasri helyett sztemis Hazard vagy Mata,Fabregas helyett Giuseppe Rossi,Cahill és vmi olyasmi játékos is kell még mint Wilshere pl: Guarin vagy vmi ilyesmi játékos!!!Ha ők jönnének akk sztem nyernénk is vmit végre!!! :) Am ma nem tudom ki nézte a meccset de Rossi nagyonjól játszott a spanyolok ellen!! :) A BL-ben is megállná a helyét nálunk!!
13 éve
Törölt felhasználó
Hath ezzel a csapattol oriasi gondok vannak. Ugymond "ujra kell kezdeni" az egesz csaptot. Ujra kell epiteni mert valami itt nincs rendben. Cesc es samir oriasi moralrombolok lehetnek az oltozoben ell kell oket adni.

Akermiennyire is fajni fog ell kell oket adni es potolni oket ilyen csupa sziv jatekosokkal mint Wilshere es nem ilyen penzehes kocsogokkel mint samir. En nem tudom hibaztatni Cescet. O itt van mar egy ideje, sokat tett le az asztalra, o itt van a kezdetek ota es mar nem birja itt tovabb. Jot fog neki tenni a valtozas.

De nasri... Nem erdemli meg hogy nagy betuvel irjam le a nevet. O csak egy ugrodeszkanak hasznalta a csapatot, hogy aztan amikor bajok vannak tovabb alhasson . 2 (!) eve van itt, lefikazza Gallast mert elment egy rivalishoz, erre egy par honapra ra a jelenleg legnagyobb rivalisunkhoz megy. Szerintem jovore veluk leszunk harcba a 3. helyert. Most mindenki jonni fog nekem itt a nagy "Higgy a csapatba" szarsaggal de oszinten hanyan hiszik itt el h mi bajnokok leszunk jovore ? Senki . Erosodni nem erosodik a csapatunk , hanem eladjuk a ket legjobb jatekosunkat.

Itt mar csak egy dolgot csinalhat Wenger ha azt akarja h komolyan vegyenek jovore. Eladni nasrit , behozni Hazardot v Matat, eladni Fabret es venni egy iranyitot es a kimaradt penzbol megvenni Sambat v Cahillt.

De Wengernek sietnie kene mert mar csak huszon-valahany nap van hatra az igazolasi szezonbol es 3 nap a szezonig. Elkapkodjak a jo jatekosokat es leigazolni egy jatekos se 2 nap. De higgyetek benne , o tobb mindenen ment keresztul mint mi, nem hiaba o az egyik legnagyobb edzo a vilagon, tudja ezt o is.
13 éve
Törölt felhasználó
13 éve
Törölt felhasználó
Esküszöm nektek úgy megnézném Cesc és számirka arcát.... Az FA kupa döntőben elvernénk a City-t, a BL döntőben meg a barcát! Úgy megnézném a két srác arcát! Valószínűleg Cesc boldog lenne a mi sikerülnek, de számírkácska arcára meg kíváncsi lennék! Clichy valszeg sírna bánatában.... esküszöm egy ilyen pillanatra várnék! :)
13 éve
Törölt felhasználó
OFF: Állítólag Arda Turan 12 millió euróért megy majd az Atleticoba.... Hát ennyiért mi is megvehettük volna... 😏

Szólj hozzá