A sajtó folyamatosan cikkez játékosokról, íme néhány pletyka, néhány név, akiktől zeng a sajtó:

Karim Benzema: Chamakh előző meccsen nyújtott gyenge teljesítményét követően rögtön megjelentek Benzemával kapcsolatos pletykák. Több újságíró úgy véli, hogy Benzema helye megingott a madridi csapatnál és maga a francia játékos is elvágyódik. Kétségkívül nagy igazolás lenne, de Wengert ismerve Benzema árát meglátva a kedve elmegy az igazolástól, tehát nem várható az érkezése.

Jose Enrique: A Newcastle balvédője folyamatosan hangoztatja, hogy szeretne az Arsenalba igazolni és csapata is kész eladni Őt, de valahogy Wenger ismét makacs és hiszi, hogy Gibbs és Traore elegek lesznek CLichy pótlására. Mindenesetre egy Enrique típusú játékossal nem járnánk rosszul, főleg, hogy az árát 10 millió font alatt saccolják.

Carlos Fierro: Wenger mexikóból igazolhat egy 16 éves gólgyárost, Carlos Fierrot. Az ifjú csatár számos gólt lőtt az U17-es VB-n. Több csapattal kell megküzdenünk az aláírásával, mert a Spurs és a Hoffenheim is érdeklődik iránta. Wenger állítólag hamarosan 2 millió fontot ajánl érte.

Gary Cahill: A Bolton vezetősége folyamatosan hangoztatja, hogy vigye Cahillt, akinek kell, mert ha távozik az angol, akkor pótlást szeretnének a helyére. Úgy tűnik Wenger fukarkodása végül oda is vezethez, hogy az üzletbe bevonják Denilsont és Lansburyt is.

Nicklas Bendtner: A Daily Mail és a SkySports értesülései szerint a Hamburg és a Dortmund tárgyalást folytatnak a dánért és hamarosan egyikük 9 millió fontos ajánlatot tesz le az Arsenal asztalára.

Joel Campbell: Deportiva Saprissa csapatától az ifjú Joel Campbellt, akit nagy tehetségnek tartanak. Wengernek meg kell küzdeni érte, mert olyan klubok érdeklődnek a játékosért, mint a Juventus, Barcelona, AC Milan.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (29)

13 éve
Törölt felhasználó
Ez a Lukaku üzlet jól hangzik!
13 éve
Törölt felhasználó
Ez a Joel Campbell az aki a Costa Ricai válogatottban szerepelt a Copán? Bolívia ellen jól tolta, de a többi meccsen semmi...
13 éve
Törölt felhasználó
Arsenalfan25! Hú micsoda nevek... :grrr: ;-P
Hidd el, nem mennyiségre kell igazolni, hanem minőségre ;)
13 éve
Törölt felhasználó
Amugy lehetséges hogy Denilsonnak jót fog tenni 1év kölcsön valahol... Ha kezdő lesz! Mert Denilson ban megvan a tehetség csak izgul nagyon,lehet hogy kellő tapasztalatott szerezve jó játékos lenne... hát meglátjuk... De nem olyan mint bendő az 10000%:D
13 éve
Törölt felhasználó
Mateo130!

Szerinted nekem mi a véleményem a "tűzről" ,akaratról,helyzetkihasználásról ha az "unbeaten 49"-et nézem ? :D :-S

Szólj hozzá