A Sky Sports értesülése szerint Stewart Downing, az Aston Villa szélsője inkább a Liverpoolt választaná új célállomásaként, mintsem az Arsenalt annak ellenére, hogy az ágyúsok állítólagosan a múlt hét végén 18 millió fontos ajánlatot tettek az Aston Villa asztalára az angolért.

A Liverpool még múlt szerdán próbálkozott meg egy 15 millió fontos ajánlattal, ám az Aston Villa vezetősége ezt hamar lesöpörte, hiszen a birmingham-i alakulat egy nagy játékost már eladott ezen a nyáron Ashley Young személyében a Manchester Unitedhez.

Az Arsenal számára azért fontos a mihamarabbi erősítés, mert egyelőre sem Cesc Fabregas, sem Samir Nasri sorsa nem eldöntött tény, s a legrosszabb esetben mindkét játékos távozhat heteken belül.

A Sky Sports ugyanakkor azt is hozzátette, hiába az Arsenal magasabb árfekvésű ajánlata, Downing inkább Kenny Dalglish alakulatát preferálná, aminek taktikai oka van. Downing a Liverpoolnál ugyanis valódi szélsőként játszana, amely kritériumot megkövetel Pool új csapatszerkezete, főleg az új igazolásaik (Andy Caroll, Jordan Henderson, Charlie Adam) révén.

Az Arsenal érdeklődése már csak azért is meglepő, mert Downing az előző évben jobb szélsőt játszott az Aston Villánál, erre a posztra pedig Wenger együttese már igazolt egy új játékost, Gervinho révén.

Az Arsenal ugyanakkor továbbra is szemmel tartja Juan Mata helyzetét az átigazolási piacon, és nem kizárt, hogy néhány napon belül realizálódni fog ez a lehetőség is.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

13 éve
Törölt felhasználó
Nem is kell inkább Mata jöjjön! 🧀
13 éve
Törölt felhasználó
Nagyon helyes, hogy a Pool-ba igazol, nekünk nem rá van szükségünk...Nekünk ha már szélső, akkor nem Downing, aki 26éves és 18millió fontba kerül, hanem Mata v Hazard is kb. ennyibe kerül, ráadásul ők sokkal jobbak, tehetségesebbek,és jóval fiatalabbak...
Akik még kellenének:
rutinos kapus: Schwarzer vagy Given
min. 1belsővédő:SAMBA és/vagy (Cahill),
1balhátvéd: VERTHONGHEN (vagy Baines vagy JoséEnrique)
1vkp: M'VILA (vagy Matuidi vagy M.Sissoko vagy FelipeMelo)
1befejező csatár: Benzema (Vagy Lukaku vagy Hulk)

és ha elmenne Cesc, akkor talán egy irányító kp: Martin vagy Eriksen vagy Diego vagy Shneijder
13 éve
Törölt felhasználó
ericsson, egyet értek, de az egyáltalán nem igaz, hogy Traoré sokszor kezdő volt a Juvéban:) Eleve a fél szezonban sérüléssel küszködök, max 10szer volt kezdő és akkor is lecserélték. Más kérdés, hogy akkor nem játszott rosszul.
13 éve
Törölt felhasználó
Úgy van! Jelen pillanatban egy játékos hiányzik a csapatból és az nem más mint egy középsővédő! Most, hogy marad számírka és Fabregas, így Mata tényleg felesleges lenne, de viszont tény, hogy nagyon sok variációs lehetőség lenne így. Egy hátvéd kell és rendben leszünk! Bal hátvéd sem szükséges, mert Gibbs jól fog teljesíteni és ott lesz még Traoré is aki a Juventusban sokszor kezdőként szerepelt, ami nagy szó!

1 kh kell, semmi több!
13 éve
Törölt felhasználó
Ha marad Nasri és Fabregas akkor teljesen felesleges Mata. Sztem Cahillel nagy nehezen meg fogunk egyezni, de talán majd csak augusztusban, Gervinho ugye a miénk már. Több játékos sztem nem is fog érkezni, hiszen vkp-nek ott lesz Frimpong, Wilshere helyettesének meg Diaby és (remélem) Lansbury. Balhátvéd poszton biztos vagyok benne, hogy Gibbs jól fog teljesíteni, hogy mennyit lesz sérült, azt viszont kvára nemtom, remélem nem sokat, mert nem vagyok biztos benne, hogy Jenskinson (még) és Traoré tudná pótolni. Azért ha leigazoljuk Cahillt, beválik Gibbs, Frimpong, Lansbury, Gervinho nem sérül le sokat Diaby, Rosicky és marad Fabregas és Nasri akkor jövőre baszott erősek leszünk:)

Szólj hozzá