A súlyos lábtöréséből nemrégiben visszatérő Aaron Ramsey készen áll trófeákhoz segíteni a csapatát, árulta el a Sky Sportsnak adott nyilatkozatában.

A walesi középpályás, aki időközben megkapta a kapitányi karszalagot is a válogatottjában, az elmúlt szezon utolsó meccsein rendszeresen kezdhetett az Arsenalban, s nem is szerepelt rosszul, a Manchester United elleni meccset például az ő góljával nyerték meg az ágyúsok.

Ramsey szempontjából azonban a visszatérésnek nagyobb jelentősége volt, mint a jó szereplésnek. A fiatal középpályás még 2009 februárjában szenvedett súlyos lábtörést a Stoke elleni meccsen, a rehabilitációt követően pedig előbb a Nottinghamnél, majd egykori csapatánál, a Cardiffnél folytatta az erőnlétének a feljavítását.

A 20 éves játékos célja azonban sokkal nagyobb lesz a következő szezonra: trófeához akarja segíteni az Arsenalt.

"Nyilvánvaló, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy 2005 óta megtörjük a hosszú pechszériánkat, s hogy nyerjünk végre valamit. Számomra pedig különösen fontos lesz a jövő szezon, hiszen az lesz az első teljes idényem a sérülésemet követően." - mondta Ramsey.

Ramsey azt is elárulta, hogy Wengerhez hasonlóan ő is nagyon aktív átigazolási piacra számít, Arsenal-szemszögből is.

"Igen, elnézvén a spekulációkat szinte biztos vagyok abban, hogy lesz egy pár játékos, aki érkezik, s egy pár, aki távozik. Számunkra azonban a nyomás még nagyobb lesz, hiszen mostanság nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogyan szerettük volna, s a rajongók is jogosan emelték fel a hangukat a meccseken. A változtatásokban biztos vagyok."

"A hírek ellentétben azonban semmi viszály nincs az öltözőnkben, minden olyan, amilyen volt. Mindenki remekül kijön a másikkal, semmi gond nincs a csapatszellemünkkel."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

13 éve
Törölt felhasználó
Szczesnyvel is így kezdtem, utána megtanultam így, hogy Sz cz esny xd Ez lesz vele is :D
13 éve
Törölt felhasználó
Ericsson, ezzel a Downing névvel nagyon nem akarsz megbékélni:D:D

Na nem mintha rosszul hangzana a Dawson meg a Dowling, de őt úgy hívják, hogy DOWNING:D
13 éve
Törölt felhasználó
OFF: Wenger állítólag tett egy 8 milliós ajánlatot Sambáért, amolyan 'kóstolgatásnak":D Persze valószinűtlen, hogy ennyiért elengedjék, mert nemrég hosszabított szerződést.
13 éve
Törölt felhasználó
Képzeljétek, ma azt álmodtam, hogy Londonban vagyok Wenger oldalán és épp aláíratjuk a szerződést Scott Parkerrel. Utána mindenki örül. :D XD 🧀 🧀 :D

Szerintetek ez jelent valamit? :P :D %-P
13 éve
Törölt felhasználó
tegnap nem játszott rosszul a meccsen...félelmetes hogy milyen profivá érett igaz még rengeteg ideje van de már most hatalmas tehetség és örülök h anno megvettük:D

Szólj hozzá