Az Arsenal legenda, Patrick Vieira karrierjének utolsó éveit a Manchester Citynél töltötte az elmúlt szezonban, de még mindig hatalmas elismerésnek örvend Arsene Wenger és az Arsenal szurkolók körében.

A 34 éves játékos szerezte a győztes gólt az Ágyúsok színeiben, amikor Arsenal legutóbb megnyerte az FA-kupát 2005-ben, ezzel legyőzve Manchester United-et.

De Vieira szerződése az év végén lejár, és egyes jelentések szerint Roberto Mancini nem akarja elveszíteni a francia középpályást. Azt beszélik, hogy Mancini szeretne felkínálni egy edzői lehetőséget neki, de ma olyan hírek jelentek meg, miszerint Wenger ugyanezt szeretné felkínálni neki az Arsenal-nál.

Vieira-nak megvan a győztes menatlitása, ami Wenger fiatal csapatának, viszont nincs meg, és a tapasztalata óriási segítség lehet, hogy a fiatal Ágyúsok felnézzenek rá, hisz Vieira majdnem minden trófeát megnyert, amit csak lehet Angliában és Olaszországban, nem beszélve a világbajnokságról és egy Európa-bajnokságról.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (33)

13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem ez ott lett elszúrva, hogy nem hozzánk jött vissza... Ezt lehet sérelmezi még.

To AaAaA: legyen mondjuk mind a kettő. én ki nem állhatom egyiket sem!
13 éve
Törölt felhasználó
MU>barca
13 éve
Törölt felhasználó
Srácok, azért valljuk be, sokkal inkabb a Barca, mint az MU a BL-döntőben!!!
Gyűlölöm rühellem kinemállhatom az MAncsesztert, Ruuunival az élén!!!

fffööööö ...
13 éve
Törölt felhasználó
Igazad van ericsson! Megszálltak minket a mocskos spanyol conquistadorok!!! Védjétek az asszonyokat, a gyerekeket és az edzőközpontot! Vissza kell vernünk őket egészen katalóniáig! :D
13 éve
Törölt felhasználó
A Nasri féle pletyka úgy hülyeség ahogy van..
A Sakhos hírhez/pletykához meg annyit, hogy kinézem Wengerből, hogy add annyit ezért a kölyökért, hogy újabb 4-5 évig ne keljen vásárolnia erre a posztra! Ha pedig megvalósulna a transzfer akkor vettünk egy újabb zsákba macskát hiszen egy Ligue One-ba nem nehéz kitűnni!

Szólj hozzá