Jelentése szerint a mai napon az AS Roma fontolgatja, hogy egy 5 millió fontos ajánlatot tesz az Arsenal brazil középpályásáért, Denílson-ért, aki tegnap kijelentette, hogy szívesen játszana Olaszországban vagy Spanyolországban.

Denilson azt mondta, hogy már 8 hónapja úgy döntött, hogy távozik a nyáron a klubtól, így nem lenne meglepő, ha az ügynöke nem dolgozna a színfalak mögött, hogy minél hamarabb találjon egy klubot Denilson-nak.

"Egy futballista pályafutása nagyon gyorsan véget ér, így itt az ideje, hogy távozzak. Ez volt a legrosszabb szezonom, életem során. Úgy döntöttem nyolc hónappal ezelőtt, hogy elmegyek, de nem mondtam semmit, mert nem akartam megzavarni a csapatot a szezon során.”

"Az alapján, hogy a dolgok hogyan mentek ebben a szezonban, azt hiszem, itt az ideje a változásnak. Tehát vasárnap hazarepülök Brazíliába, és remélem, hogy Spanyolországban vagy Olaszországban újrakezdhetem."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

13 éve
Törölt felhasználó
Háát ha idén nem megy, jövőre már nekünk kell fizetni h elvigyék xD szal jó ez a 5 milla, de a 6-7 télleg jobban hangzana :D
13 éve
Törölt felhasználó
flipi1986! Félreértettél, nekem azzal van problémám, hogy kiteregeti a szennyest, nem azzal, hogy bejelentette, hogy menni akar! Búcsúzni szépen is lehet, de ő hangot adott a frusztráltságának! Én arra mondtam, hogy be kellett volna fognia a száját, mert így semmit nem ért el vele, hogy év közben hallgatott, most meg ugyanúgy jártatja, feleslegesen... Újat nem mondott, inkább a szándék a hátulról jövő, mondjuk úgy gerinctelen.
13 éve
Törölt felhasználó
Fecc04 ha nem Denilson mondja ezt ki akkor előbb utúbb a menedzsere kezdi el terjeszteni,h Denilson eladó.Miért van ez, média bevonása nélkül kevesebb az érdeklődő, és ha belegondolsz minél több az érdeklődő annál jobb a csapatnak is mert a játékos ára annál több.Valószínű,h a csapat is megette volna ugyan ezt.Egyet értek ericssonnal.Ja és 1 meccs van hátra nem hiszem h néhány nappal a szezon vége előtt ugyan olyan mérvadó lenne ez a bejelentés mint 8 hónapja mikor eszébe jutott. Szóval szerintem Denilsonnak mennie kell,de jól tette h most jelentette be a tervét,mert igaz nem kell megvárni az átigazolási időszak végét,h a csapatot ne demoralizálja elég a szezon végét.
13 éve
Törölt felhasználó
Azért egy 6-7 millió font szebben hangzana, de nem kell az 1. ajánlatra rábólintani. Ha a Sevilla azt mondaná, hogy 6... :D
13 éve
Törölt felhasználó
Az 5 milliót azonnal fogadjuk el.

Szólj hozzá