A középpályás elmondta Wengernek, hogy távozni szeretne az Arsenaltól, és ha nem talál számára megfelelő ajánlatot Európában, akkor visszatér Brazíliába.

Az Arsenal elégedetlen középpályása, Denilson ismét kifejezte óhaját, hogy el szeretné hagyni az Emirateset, miután ebben a szezonban nem sikerült meghatározó játékossá válnia.

A brazil játékos, aki iránt a hírek szerint a Sevilla és a Wolfsburg is érdeklődik, elismerte, hogy olyan német, spanyol vagy olasz klubban, akar játszani, amelyik a Bajnokok Ligájában szerepel.

A Daily Mirror idézi Denilson szavait:

Már kétszer beszéltem Arsene Wengerrel, és a döntésem egyértelmű. Nem vagyok boldog az Arsenalnál, öt év után, amit a klubnál töltöttem, most úgy gondolom, a legjobb az lesz, ha távozok.
Még mindig fiatal vagyok. Ha nem találok magamnak csapatot Európában, akkor visszatérek Brazíliába, és ott játszok hat hónapot.
Az elképzelésem az, hogy minden olyan klub ajánlatát elfogadom Spanyolországból, Olaszországból vagy Németországból, aki a Bajnokok Ligájában szerepel. Az álmom az, hogy bekerüljek a brazil válogatottba.
Nem hibáztatom Wengert. Úgy gondolom, hogy személy szerint az eddigi legjobb szezonomon vagyok túl, de kupákat szeretnék nyerni.
A Liga Kupa döntő után minden rosszra fordult az Arsenal számára.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

13 éve
Törölt felhasználó
a legjobb lenne ha menne a Sevillába 8 millióért, Bendtner pedig 12-ért a Bayernbe így anyagilag is jól járnánk
SŐT!!!
13 éve
Törölt felhasználó
A Sevilla lenne a legjobb választás neki...és nekünk is anyagilag. :D
13 éve
Törölt felhasználó
Én véleményem szerint fog találni magának csapatot, de az, hogy a Bajnokok Ligájában induló klub elviszi. Hát... nem tenném rá a fogamat. Vannak jó meccsei, de ilyen ingoványos teljesítménnyel maximum egy Euró Ligás csapatban tudnám elképzelni mint kezdő 11 tagja. Különben meg az említett csapatok (Wolfsburg, Sevilla) egyike sem indul a BL-ben. Szóval szerintem kicsit vegyen vissza az igényein, ha komolyan gondolja a távozást. Igaz egy Videotonba elférni, habár ott először nagyot kell teljesítenie, hogy a főtáblára vezesse a Vidit. :p
13 éve
Törölt felhasználó
"az eddigi legjobb szezonomon vagyok túl,"

Egy hete még azt mondta, hogy ezt volt a legrosszabb szezonja, nem ?
13 éve
Törölt felhasználó
Tudom, hogy sokaknak böki a csőrét Denilson, de emlékeztetnék mindenkit a 2009/10 szezon őszi szakaszára. Emlékszem egy kb. 25 m-ről lőtt kapásgóljára, meg egy szabadrúgásgóljára is...
Igaz a 2010/11 szezonban AW nem ott játszatta, ahol előtte, nem is tudott sokat hozzátenni a játékhoz, nagyon gyengén muzsikált.
Szerintem kár érte, mert egy új Gilberto Silva válhatott volna belőle. Ha eladjuk úgy járunk vele is mint Lassana Diarrával... vagy Reyesssel... akik ha rendszeresen játszanak jó játékot produkálnak az új csapataikban.

Szólj hozzá