Denilson esetében is bekövetkezett, ami hetek óta nyilvánvaló volt, miszerint a brazil játékos távozik az Arsenaltól. Bár a fiatal középpályás számított arra, hogy valamelyik Bajnokok Ligájában is érdekelt spanyol, vagy olasz klub érdeklődni fog iránta, végül úgy adódott, hogy Denilson hazájába kerülhet vissza, előző csapatához, a Sao Paulohoz.

Ennek értelmében Denilson már haza sem repült Londonba az ázsiai túráról, hanem Brazíliának indult, ahol hamarosan át esik majd az orvosi vizsgálatokon is.

"Denilson valószínű, hogy Brazíliába, kölcsönben távozik az Arsenaltól egy kis időre." - jelentette ki Wenger még a Hangzhou Greentown elleni barátságost követően.

A játékos is szomorúan reagált a váltás tényére:

"Szomorúan távozok, mert nagyon sok barátom volt az Arsenalnál, és mindenki nagyon segítőkész volt velem már az ideigazolásom napjától fogva. Köszönetet szeretnék mondani a klubnak, beleértve természetesen a szurkolókat is, akik nagyon különlegesek." - mondta Denilson.

"Mostantól fogva nagyon fogok dolgozni, hogyjól teljesítsek Brazíliában, de az Arsenal eredményeit mindig figyelni fogom. Ez egy nagyszerű klub, nagyszerű játékosokkal, remek csapatszellemmel és egy világklasszis menedzserrel. Minden jót kívánok nekik a következő szezonban."


Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

13 éve
Törölt felhasználó
Majd kitalálja a Sao Paulo, hogy Wenger elrabolta Denilsont ezért ingyen vissza kell, hogy adjuk :D
13 éve
Törölt felhasználó
tomek, szerintem a legjobb nekünk az lenne ha átutalnának pár milliót, plusz lenne egy kivásárlási záradék a kölcsönszerződés lejárta után.de nekünk nem mondanak el semmit se...
13 éve
Törölt felhasználó
Szegény srác tényleg azt hitte, hogy tolongani fog érte a City, Barca, Real és majd nyugodtan, hátradőlve válogathat közöttük! Mégis mire számított ?? A cserepadra sem fért már fel az előző szezonban ő meg olyanokat nyilatkozott, hogy " csak BL csapat jöhet szóba"

13 éve
Törölt felhasználó
nem fog hiányozni...
13 éve
Törölt felhasználó
A kölcsönszerződésért mennyit ad a Sao Paulo? Tudom 100%-ban állják Deni fizetését, de valamennyi "pezót" csak adnak... :D

Szólj hozzá