Bár az Arsenal szurkolók többsége megkönnyebbült, amikor a szezon vége felé a csapat kegyvesztett brazilja, Denilson úgy nyilatkozott, hogy távozni akar, a játékos átigazolásával akadnak némi gondok - mégpedig az, hogy egyetlen klub sem akarja megszerezni.

Ahogy Bendtnernél is tapasztalható, hogy Denilsonnál is előállt az az eset, hogy egyetlen klub sem akar olyan ajánlatot tenni az Arsenal asztalára, amelyet Wenger is elfogadna a két játékosáért. Míg Bendtner olyan csapatoknak sem kell, mint a Sporting Lisszabon, vagy a Borussia Dortmund, Denilsonért sem kapkodnak az állítólagos spanyol és olasz alakulatok.

"Jelenleg csak pletykák vannak, s mindössze annyi biztos, hogy ha semmi sem történik az elkövetkezendő napokban, akkor Denilson az Arsenalhoz tér vissza július 7-én, amikor megkezdődik a felkészülés a következő szezonra." - mondta Denilson menedszere, Santiago Gerardo.

"Mi a helyzet a spanyol és olasz klubokkal? Jelenleg csak annyit tudok elmondani, hogy nem tárgyalok egy ilyen alkulattal sem. Bizonyos dologokról Wengerrel szoktam egyeztetni, de mostanság nem beszéltünk Denilsonról." - tette hozzá Gerardo.

A napokban felmerült, hogy az AC Milan megpróbálkozhat Denilson megszerzésével, amennyiben nem sikerül leigazolniuk a Napolitól Marek Hamsikot.

Bendtnerrel kapcsolatban pedig úgy hírlik, egy megvásárlásra való opcióval rendelkező kölcsönszerződés lehet a legideálisabb megoldás a helyzethez képest, révén, egyetlen klub sem akarja kifizetni az érte kért 12 millió fontos összeget. A dán csatárral kapcsolatban az is felmerült, hogy a Boltonhoz igazol, hogy az Arsenal vele csökkentse a Gary Cahillért kért 17 milliós átigazolási díjat.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

13 éve
Törölt felhasználó
nemértem az málagának mér nem kell:D
13 éve
Törölt felhasználó
Annyira nem rossz az a srác csak nem illik a csapatunkba a stílusa. Szerintem ne fikázzátok ennyire.
13 éve
Szegény gyereknek annyira nem megy a játék, hogy a Mahacskalának sem kell. :down:
13 éve
Törölt felhasználó
Majd az anzsi mahalacska........:) :)
13 éve
Törölt felhasználó
akkor jólvan: )

Szólj hozzá