Érdekes kijelentetésekkel tarkított interjút adott a brit The Sunnak Denilson, az Arsenal brazil játékosa, amelyben nemes egyszerűséggel kijelenti, hogy a kevés játéklehetőség, illetve a trófeák hiánya miatt távozni fog az alakulattól idén nyáron.

Denilson frusztrációjának persze van alapja. A brazil játékos például két szezonnal korábban 49-szer is pályáraléphett kezdőként, ám, többek között Jack Wilshere berobbanásával, ez a szám a jelenlegi idényben mindössze 20 volt.

"Ez volt a legrosszabb szezonom életemben, nagyon feldúlt és frusztrált vagyok. Győztes típus vagyok, azért jöttem ide, hogy trófeákat nyerjek, de már lassan öt éve vagyok itt, és még mindig semmit sem nyertünk." - mondta Denilson.

"Egy játékos karrierje nagyon gyorsan halad, az idő pedig csak egyre telik. Meghoztam a döntésemet, ami nem egy gyors döntés volt, hanem nyolc hónapon át érlett. Ezzel kapcsolatban semmit nem mondtam ezidáig. mert nem akartam bomlasztani a csapatot, főleg a szezon alatt."

"Igen, távozni szeretnék. Már elmondtam az érzéseimet Arséne Wengernek is, aki elfogadta ezeket, és elengedett."

"Tudom, hogy néhányan őrültnek fog tartani, talán igazuk is van. Egy egy nagyszerű klub, remek felépítéssel, egy fantasztikus menedzserrel és számos tehetséges játékossal. Természetesen nem elhanyagolandó tény, hogy anyagilag nem éltem rosszul az Arsenalnál, de az életben más dolgok is fontosak." - tette hozzá.

"Új kihívásokra vágyom, s bár tudom, hogy óriási kockázatot vállalok a klubváltással, készen állok erre. Ezzel kapcsolatban pedig úgy gondolom, hogy a jövőm Spanyolországban vagy Olaszországban van. Nem tudom elképzelni magamat Chelsea, vagy Liverpool, netán Manchester City-mezben."

Folytatása következik...

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

13 éve
Törölt felhasználó
Sok sikert, jó utat! Fogjon még pár hasonló jóképességű cimbit karon és mehetnek melegebb égtájakra. ;)
13 éve
Törölt felhasználó
el vagy engedve tezsdvírem!
13 éve
Törölt felhasználó
okcsőőőőő:D
13 éve
Törölt felhasználó
"Nem tudom elképzelni magamat Chelsea, vagy Liverpool, netán Manchester City-mezben." nem is kell. egy Stoke Citybe talán beférnél haverem 🧀
13 éve
Törölt felhasználó
Hát kiskutyám én is azt szeretném hogy menjél XD

Szólj hozzá