Az Arsenal új szezonjára való felkészülésében óriási szerepet kapott az a tény, hogy vajon az Arséne Wenger jobb kezének tartott Pat Rice valóban visszavonul-e a csapattól.

A 62 éves írről ugyanis eddig a pontig úgy tartották, hogy a szezont követően nyugdíjba vonul, s számos pletyka volt azzal kapcsolatban, hogy kik lehettek volna az utódai - ezen a listán olyanok kaptak helyet, mint Neil Banfield, Gilles Grimandi, vagy akár Dennis Bergkamp.

Arséne Wenger az Aston Villa elleni meccs előtti sajtótájékoztatóján azonban pozitív hírt közölt, e hír szerint a franciának sikerült meggyőznie Rice-t a folytatásról.

"Úgy gondolom, hogy Pat még egy évet ráhúz. Legalábbis nekem ezt mondta." - mondta Wenger Riceról, akit ő maga nevezett ki asszisztens menedzserré még 1996-ban, amikor az Arsenalhoz igazolt.

"Nagyon fontos volt e döntése, hiszen tudja, hogyan dolgozok. Jól értjük egymást, ő a jobb kezem. Mindenképpen óriási veszteség lesz, amikor abbahagyja, de ennek még nem jött el az ideje."

Wenger ugyanakkor nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy nemcsak a keretet, hanem az edzői stábot is újra fogja gondolni, s ha kell, oda is hoz új embereket.

"Mindig kellenek friss ötletek, s jelenleg ezen gondolkozok. Azt még nem döntöttem el, hogy valóban igazolok majd valakiket a stábba, de meg kell fontolnom ennek az eshetőségét is." - tette hozzá a francia.

Azt azonban Wenger kijelentette, hogy a korábbi Charlton-vezetővel, Phil Parkinsonnal nem számol az esetleges csapatépítést illetően.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

13 éve
Törölt felhasználó
ja, le lehet,de nem mondanám,hogy kevés sérült volt,csak jóval kevesebb mint az előbbi években:D
13 éve
Törölt felhasználó
+1. Giggs azt nyilatkozta, hogy ilyen szar csapattal még ő is csodálkozott, hogy megnyerték a bajnoki címet. Persze szebben és diplomatikusabban mondta ezt. Szóval fejben kell őket rendbe rakni, mivel azzal nem érünk el semmit, ha televásároljuk a csapatot.

A MI KERETÜNK ERŐSEBB MINT A MU-É, CSAK ŐK FEJBEN JOBBAK. Szóval ezen kell változtatni a nyáron és nem az igazolással.
13 éve
Törölt felhasználó
Fanof! Nekem egyre jobban az az érzésem, hogy nem fog itt sokat költeni. Wenger mostanában olyan nyilatkozatokat tett, hogy nem adja el sem Cesct, sem Bendtnert, és maradni fog Arshavin és Nasri is. Szóval ha marad B52 akkor csatár nem fog jönni. Denilsont és Rosckyt kéne feltenni az első gépre, és akkor hozni egy középpályást meg egy védő szerintem érkezni fog, bár Wengert ismerve meg fog elégedni azzal, hogy Verma visszatért.

Szóval összességében nem lesz itt nagybevásárlás, ahogy már be lett harangozva. MAX 2 játékos fog érkezni.
13 éve
Törölt felhasználó
Ha igaz hogy lesz 45 millió igazolásra + eladjuk akit kell és Cesc is megy akkor akár 80-90 milliót is lehet költeni és kell is. Idén megint kifulladt a gépezet ,ez nem j.Ha jövőre komolyabb erősítés nélkül vág neki a csapat a szezonnak ,akkor lehet a 4.helyért is küzdeni kell.
13 éve
Törölt felhasználó
A lényeget le lehetett szűrni nem Arshapatya ? :D

Szólj hozzá