Az Arsenal segédedzője Pat Rice a szezon végén nyugdíjba vonul. Arsene Wenger, azon gondolkodik, hogy egy egykori klub legendával pótolná ezt a szerepkört a csapatnál.

Rice 1984-ben került az Ágyúsokhoz, és Wenger úgy véli, hogy Steve Bould és Gilles Grimandi tudná betölteni a Rice által hagyott űrt.


Steve Bould, 40 éves, rá mindenki úgy emlékszik, mint a szikla szilárd középső védő, és azóta az akadémia tagja, edzője.

Gilles Grimandi, 40 éves, 84 mérkőzésen játszott az Arsenal-ban, a védelem különböző pontjain, és jelenleg játékos megfigyelőként szolgálja a csapatot.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

13 éve
Törölt felhasználó
Így van Zacky, ezért én mindig azt mondom, hogy igazoljunk angol hátvédeket! :D
13 éve
Törölt felhasználó
kedves Aron21: ha védőhiányban voltunk én pótoltam a jobb szélső védőnket. nem egyszer élesbe bedobtak a mély vízbe meccsen. volt hogy a meccs előtt 5 perccel tudtam meg, hogy márpedig én jobb hátvédet fogok játszani. megjegyezném, a hatalmas kihívás ellenére egyszer ment el mellettem támadó, onnantól tudtam mi a dolgom és nagyon meg kellett küzdenie ahhoz túljusson rajtam. pedig nem vagyok egy benga alkat, tehát még csak azt se lehet mondani, hogy fent akadtak rajtam. hozzáteszem csatárként kezdtem, de nagyon hamar rájöttek, hogy többet érnek velem irányítóként. tehát én próbáltam magam az összes poszton, van összehasonlítási alapom, nem üresbe beszélek. ja és ha olyan középpályátok van, ami nem zár vissza normálisan, a te szavaiddal élve Aron21, baszhatod, a kib*szott jó védelmedet. bár gondolom te elég sokszor próbáltad magad irányítóként, azért ilyen 'nagy a pofád'.
mla25: ha neked abból áll az irányító posztod, hogy passzolgatsz mint lent a téren, eltudom képzelni milyen komoly szinten focizhatsz. és ezt nem oltogatásból mondom, én már felhagytam a focival, csak hobbi szinten játszok.
végül a legalapvetőbb dolog, csak hogy tisztán lássa a kedves 'védő' társaság. nem véletlen az sem, hogy a legolcsóbb játékos kategória a védő. mivel abból a legkönnyebb utánpótlást szerezni épp azért, mert nem kell hozzá nagy tehetség, tanulható az összes 'fortélya'. most mondom, egy világklasszis védő soha nem lesz olyan drága, mint egy világklasszis középpályás, vagy csatár. érdemes lenne ezen elgondolkozni, mielőtt nekiálltok fröcsögni.
nem lenézésből írtam ezt, tudom, hogy milyen egy jó védő ellen játszani, és azzal is tisztában vagyok hogy felelősségteljes poszt.
13 éve
Törölt felhasználó
Én sose játszottam szélen, mert ahhoz nem vagyok elég gyors, a védelem közepében meg kibaszott nagy felelősség játszani, ezért nem érzem ott jól magam. Iszonyatosan nagy nyomás van akkor az emberen, mikor egy az egyben hozzák rád a labdát, és tudod, hogy nincs senki mögötted, csak a kapus, így neked kell azt megoldanod. Olvasni a támadó gondolatait, nem bevenni a cseleit, mozgását lekövetni. Talán az egyik legnagyobb művészet védőnek lenni.

Mivel én is irányító vagyok, így nyugodt szívvel oltogatom ezt a posztot. Ha valaki itt játszik semmi mást nem kell csinálni, mint hogy passzoljon. És ahhoz, hogy valaki egy focicsapatban játszhasson alapvető követelmény a passz. Szóval semmi extra nincs ott, az, hogy gyorsan kell reagálni az már csak kiegészítő képesség, mások anélkül is megállják a helyüket.
13 éve
Törölt felhasználó
Zacky, te normális vagy?????????????? Ha nincs jó védelem, akkor tudod mire jó egy kib*szott irányító? A középkezdések elvégzéséhez! Próbáld ki mien védőnek lenni, javaslom a szélső védőt, majd meglátjuk utána mekkora a pofád!
13 éve
Törölt felhasználó
Zacky:kicsit nagyképű a hozzászólásod. Gondolom te csak a középpáján játszhattál. Próbáld ki és megtudod h mekkora jelentősége van minden posztnak. Sztem ameddig nem tiszteled a csapattársaid munkáját nem is fogsz elérni semmit.

Szólj hozzá