Az Arsenal legendája, David Seaman aggódik a klub trófeátlanságáért, és azt javasolta, hogy az Ágyúsoknak könyörtelenebbnek kéne lenniük a pályán.

A korábbi angol kapus dicsérte Arsene Wenger által létrehozott játékstílust, de úgy véli, hogy az eredményesség fontosabb, mint a szép játék.

Seaman azt mondja, hogy amikor csatlakozott a klubhoz, más volt a felfogás, és annak ellenére, hogy nem játszottak szépen, az Arsenal sokkal eredményesebb volt a kupák terén.

"A menedzser adott" mondta. "De az Arsenal az a klub, ahol trófeákat kell nyerni -, amikor csatlakoztam reménykedtünk, hogy trófeákat fogunk nyerni.

"Nem játszottuk a legszebb futballt a világon, de most az Arsenal játssza az egyik legszebb futballt a világon, de mégse nyertek semmit.

"Meg kell találni az arany középutat a hatékony futball és a szép foci között.

"Itt az idő, hogy a csapat trófeákat nyerjen, és biztos vagyok benne, hogy minden Arsenal szurkoló erre vágyik." 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

13 éve
Törölt felhasználó
Azt azért ne feledjük hogy idén ha nincs RvP sérülése ősszel és a Bírók NORMÁLIS ítéleteket hoznak akkor bőven mi lennénk az elsők! És azt sem kell elfeledni hogy Carrick ugyan akkora hibát vétett az MC ellen az FA cup elődöntőében mint Szczesny és Koscielny a Carling Cup döntőben és mégis arról nem beszél hónapoki sajtó mert az a MU!

És ericesc nek igaza van WENGER=ARSENAL és nekem ez így természetes NEM KELL HOGY ELMENJEN nem kell uj stílus csak néhány tapasztalt ember és idén sztem jönni is fognak akik kellenek mert Wenger tudja mi a dolga

Az "elvesztegetett" 6 év alatt: 1 Bl döntő 2CC döntő és ő az évtized edzője + 1 Wilshere + egy Nasri Arsehavin én nem mondanám kudarcnak és MEGVERTÜK A VILÁG LEGJOBB EGYÜTTESÉT :D

13 éve
Törölt felhasználó
Tegnap a 90 .perc után Hernandez a 16-oson belül feldobta magát ,a bíró fújt.Megállt a lélegzetem .És erre kirúgás és Hernandez sárga :D :D
Persze a Mu drukkerek ezen felháborodtak .Teszem hozzá jól döntött a bíró ;)
13 éve
Törölt felhasználó
Igen Riccsó igazad van .Sokszor ott a helyzet ,de nem lőnek kapura a játékosok.Pedig elvégre ágyúsok nem pedig szigonyosok a csapat beceneve.Nyáron erősíteni kell és esetleg kipróbálni a 4-4-2 -es formációt ,vagy ebben a formációban maradni is továbbra .de rendesen kihasználni a helyzet adta lehetőségeket.

Este kiderül ,hogy mennyit ér a tegnapi MU pontvesztés!!

13 éve
Törölt felhasználó
nekem már rohadt elegem van h lassan a 11 est is lepasszoljuk...miért kell ennyi tili toli?? két pasz és általában ott a helyzet de nem még kell legalább 3mat passzolni ami általában annyit ér h oda a helyzet..csak ezen kéne változtatni h valaki válalja már el könyörgöm...
13 éve
Törölt felhasználó
Nem hiszem hogy olyan egyszeru lenne filozofiat valtani, mert ez nem megy egyrol a kettore sajnos, nem ugy megy hogy csak ugy elhatarozom hogy nyerek es utana nyerni is fogok, kellenek ide uj, tapasztalt jatekosok, ugy egyszerubb lenne talan.

Szólj hozzá