Seaman szeretné megnyugtatni az Arsenal drukkereket, mert szerinte Wenger jó úton halad egy sikeres csapat megépítéséhez.

A drukkerek hite ismét megingott, miután az Arsenal kikapott a Manchester Unitedtől a hétfői rangadón.

Seaman kitért egy korábbi problémára is, ez a kapuskérdés. Több ember úgy véli, hogy Seaman óta nem volt világklasszis kapusa az Arsenalnak. Sokak szerint talán Lehmann volt az egyetlen olyan ember, aki valamelyest tudta pótolni a legendát.

A legenda szerint az Arsenalnak megvannak a tehetségei, akik idővel elérnek a várt szintre.

Legyenek türelmesek, bízzanak Wengerben. Mindig is bíztam benne, mert tudom, hogy egy profi és nagyon sokat tett eddig is a csapatért.

Amikor az Arsenalhoz érkeztem várhatók voltak a sikerek. Mielőtt Wenger a csapathoz érkezett nyertünk trófeákat, de csúnya focit játszottunk, míg a Tottenham csodálatos stílust képviselt, sikertelenül. Szép focit játszik a csapat, de eredmények nincsenek. Ezen kell javítani.

Aztán beszélt a kapuskérdésről is. Wenger híres a makacsságáról, ezt Seaman is kiemelte.

Amikor a csapatnál voltam, Bob Wilson volt a kapusedzőm. Arsene ritkán hallgatott Bobra. Szerette a csapatot a saját elképzelései szerint összeállítani.

Szereti a statisztikákat a kapusoknál, például reakcióidő és mozgékonyság és ezekben Fabianski zseniális, ő vezeti a statisztikát is.

Szerinte Almunia egyetlen gondja, hogy nem szerzett karrierje során tapasztalatot nemzetközi szinten.

Az edzéseken keményen teljesít, de az az egy gond vele, hogy 33 éves kora ellenére nincs ott a válogatott közelében, így nincs kellő tapasztalata a nemzetközi meccseket tekintve.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

13 éve
Törölt felhasználó
Így van ericsson!
13 éve
Törölt felhasználó
A Mu ellen is volt Szczesnynek egy hasonló megmozdulása! Sajnos abból gól lett de tényleg nagyon hasonlított ehhez a fantasztikus védéshez. Ha 10 centivel hosszabbra tudott volna nyúlni, akkor ez a fiatal lengyel ha nem is túlszárnyalja, de csúnyán megközelítette volna a jó öreg Seamant!
13 éve
Törölt felhasználó
Seamanra azért lehet sztem hallgatni, voltak néha lepkéi, de melyik kapusnak nincsenek bakijai...? Emlékszem amikor először láttam védeni a válogatottban, Hrutka Jani bombázott neki egy óriási gólt:
http://www.youtube.com/watch?v=7ZiIXeST1i8
De azért klasszis volt Seaman, a legnagyobb védése:
http://www.youtube.com/watch?v=k8qeVgB4j7s
13 éve
Törölt felhasználó
"Amikor a csapatnál voltam, Bob Wilson volt a kapusedzőm. Arsene ritkán hallgatott Bobra. Szerette a csapatot a saját elképzelései szerint összeállítani."

Lehet Wenger egy-két dologban el van tévedve és úgy van vele mint én a kémiával...
13 éve
Törölt felhasználó
Az utolsó bekezdésben van sok igazság!

Nem akarom becsmérelni az oldalt, de igazán betehettetek volna egy Seaman képet :) Hirtelen amikor elolvastam a címet, hogy David nyilatkozott és Almuniáról van kép betéve azt hittem lefordulok a székről. Seaman most volt fodrásznál ;) :D

Szólj hozzá