Mindannyiunknak ismerős David Seaman, Martin Keown és Ray Parlour neve, hiszen mindhárman sokat tettek az Arsenal sikereiért és az említett játékosok visszavonulásuk ellenére is nagy tiszteletnek és megbecsülésnek örvendnek az Arsenal szurkolói körében.

A visszavonulásaikkal sokat vesztett a futball, de úgy tűnik, hogy Legendáink túl a 40-en is örök futball rajongók és minden esélyt kihasználnak a szeretett sportjukban való tevékenykedésre.

Keown és Parlour visszatértek az aktív futballhoz és az FA Kupa első selejtezőin már akár pályára is léphetnek az angol 9. vonalában szereplő Wembley FC csapatában.

A vezetőség az amatőr labdarúgást szeretné népszerűsíteni az egykori klasszisok leigazolásával. Az akcióról az ESPN csatorna egy dokumentumfilmet is forgat majd. A csapatnál a korábbi angol válogatott szövetségi kapitány, Terry Venables a szakmai tanácsadó. A menedzser Ian Bates lesz.

A Wembley FC-nél a legendás angol válogatott és Arsenal hálóőr, David Seaman a kapusedző. A csapatnál játszik még a korábbi Chelsea bal védő Greame Le Saux, a Rangers korábbi szélsője Claudio Cannigia és a Fulham egykori támadója Brian McBride is.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

12 éve
Törölt felhasználó
Athon kizárólag a tegnapi meccsel kapcsolatban mondtam.
12 éve
ericsson! Érdekes: azt mondod, hogy nem követed figyelemmel Özilt, de egy mérkőzés alapján alibijátékosnak tartod. Tény, hogy nem fut olyan nagyszerű Eb-t, mint két éve a vb-n , de még így is a németek egyik, ha nem a legjobb játékosa.
12 éve
Törölt felhasználó
ericsson!
Özilnél mindössze Khedira futott többet a tegnapi meccs folyamán. Ez a statisztika sem éppen arra vall, hogy nem adott volna bele mindent...
12 éve
Törölt felhasználó
batti! Nem követem Özil meccseit, tegnap néztem meg igazán mit is tud. Valóban voltak remek megmozdulásai, ám éreztem rajta, hogy nem ad bele mindent, helyette ez a mekkora sztár vagyok stílust éreztem.
Abban meg szerintem te is egyetértesz, hogy egy játékos minden meccsen adjon bele mindent, legyen akár barátságos meccs, avagy tét meccs.

12 éve
Törölt felhasználó
ericsson!
Ugye azzal tisztában vagy, hogy Özil személyében a mai modern futball egyik, ha nem a legjobb #10-esét tituláltad "alibijátékos"-nak?

arsenal1220! Honnan veszed ezt a teljesen alaptalan feltételezést miszerint Ramsey minden második passza rossz?
Csak összehasonlításképpen (11/12 szezon; bajnokság):
Ramsey => 1925 passzolási kísérletéből 1681 sikeres is lett, ami 87,3%-os pontossági mutatót jelent
ezzel szemben
Özil => 1638 passzolási kísérletéből 1426 sikeres is lett, ami pedig 87,1%-os pontossági mutatót jelent

Szólj hozzá