Az Arsenal és az angol válogatott legendás hálóőre szerint kapus poszton nem szükséges változtatnia az észak-londoni gárdának.

Seaman egyetért Arséne Wengerrel, miszerint Lukasz Fabianski óriási tehetség, Almunia pedig tökéletes korban van. Tulajdonképpen az Arsenal négy kapusa remek formában van.

Az Arsenal bővelkedik kapustehetségekben - többségük nagyon fiatal. Manuel Almunia 32 éves, ez egy tökéletes kor a hálóőrök számára. Nem hiszem, hogy Wengernek vennie kéne egyet, talán csak lehetőséget kéne nekik adnia.

Tudom, hogy Lukasz Fabianski számára nagyon rosszul sült el a szezon vége, de ettől függetlenül egy nagyon nagy tehetségről van szó. Ne feledkezzünk el Wojciech Szczesnyről és Vito Mannoneről sem.

David Seaman szerint mindössze két játékosra van szüksége Arséne Wenger csapatának.

Nagy kérdés lesz ez a nyárra. Vajon egy nagy igazolás várható, vagy egy újabb világklasszis játékos vásárlása a hírneve előtt? Szerintem néhány tapasztalt futballista kell az Arsenalba. A fiatal játékosoknak kéne ezeket a tapasztalt embereket pótolni, ha a dolgok nem mennek a megfelelő ütemben.

Nem hiszem, hogy sok új arccal kéne bővíteni a csapatot, mivel a keretük jó, talán egy vagy két játékos kell. Egy védekező középpályás, és egy középső védő.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

14 éve
Törölt felhasználó
Sztem kell új kapus, nem szabad mostmár próbálgatni, hogy majdcsak bejön Almunia jövőre, ide olyan kapus kell, aki klasszis, és egy alapot ad a csapatnak, mint a MU-ba Van der Saar!
14 éve
Törölt felhasználó
ez hülyeség!jöjjön Hart :)
ennyi a lényeg :D
14 éve
Törölt felhasználó
Talán most jobban jártunk volna ha nem mond semmit.
Valóban a vak is láthatta hogy kell egy KAPUS (így nagy betűvel), de ehelyett egymást válogatták a baki királyok és rajtunk röhögött egész Anglia. :coolgrin:
14 éve
Törölt felhasználó
Ezzel megint az a baj ,hogy Wengert megerősíti a hitében és nem igazol. Pedig szükség lenne egy tapasztalt kapusra pl:Frey még francia is a tetejébe ;) na meg ha Gallas megy 2 középhátvédre Subotic,Richards fizikailag is jók jó korban vannak védekezőközéppályásnak meg Verthongen Shamakh meg ingyen. Csak be kellene ruházni a csapatba kb 60 milló fontba fájna. ;)
14 éve
Törölt felhasználó
Almuniát el kell adni. Fabianskit mehet kölcsönbe...Jöjjön vmi öregebb kapus és kapusilag is faszák leszünk! ;-P

Szólj hozzá