Az Arsenal utánpótlásával foglalkozó Young Guns weboldal úgy tudja, hogy az ágyúsok is résztvesznek az UEFA idén augusztusától kiírt vadonatúj szériájában, az Ifjúsági Bajnokok Ligája eseményben.

Az UEFA már egy ideje együtt dolgozik a világhírű akadémiákkal rendelkező klubokkal, az Ajaxszal, a Liverpoollal, a Manchester Cityvel, a Chelseavel, a Celticcel, vagy a Sporting CP-vel, hogy életre hívhassák az U18-as korosztály új bajnokságát.

Az utolsó simításokat még még véglesíteni kell, de az Arsenal várhatóan legkésőbb a nyáron bejelenti, hogy részt vesz a tornán. Az ifjúsági sorozat ugyanúgy fog kinézni, mint a nagy testvére, tehát ősszel indulna a csoportkör, és 2012 januárjától venné kezdetét a kieséses szakasz.

Ezután a mérkőzések a jól ismert oda-visszavágós rendszerben zajlanának, és fontos, hogy a csapatoknak kötelező a stadionjaikat kinyitni az eseményre. Mint ismert, a tartalékmeccseket általában a Barnet arénájában, az Underhill stadionban rendezik, vagy a colney-i edzőközpontban.

Az már bizonyos, hogy az Arsenal az Ajaxszal, a Bayern Münchennel, a Basellel és egy még meg nem nevezett skandináv csapattal egyetemben kiemeltként fogja kezdeni a tornát.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

13 éve
Törölt felhasználó
ezt talán meg tudjuk nyerni:D
13 éve
Törölt felhasználó
Athlon! Írtam neked egy levelet, szeretném, ha elolvasnád! :)
13 éve
Törölt felhasználó
nagyon jó ötlet..remélem adja a TV:D
13 éve
Törölt felhasználó
jól hangzik.Remélem részt vesznek a fiatal ágyúsok a tornán.
Henry011.Azt én is megnézném ,csak ne Hajdú B közvetítsen :D
13 éve
Törölt felhasználó
egy arsenal-barcát megnéznék:D

Szólj hozzá