Wellington Silva, aki a Levante-nél tölti kölcsönszerződését, kapott egy esélyt miután Brazília behívta a Nemzetközi Földközi Kupa játékoskeretébe, amit a jövő hónapban rendeznek.

Silva csatlakozott a La Liga-hoz kölcsönbe januárban, miután az Arsenalnak nem sikerült megszereznie a munkavállalási engedélyt a volt Fluminese csatárnak.

Azonban a komoly betegsége, kombinálva a kérdéses magatartásával és az edzéseinek szintjével, Luis Garcia edző csalódott benne.

A klub, azóta elkészített egy diétát és egy fitnesz tervet, de Wellington mégis  csak egyszer szerepelt, a 89. percben csereként beállva Getafe ellen január végén. Garcia elvesztette a türelmét a játékos állandó rossz hozzáállása miatt, amit mind a Fluminese és az Arsenal már korábban tapasztalt.

A csatár végül kapott egy kis időt a pályán a következő hónapban. Brazília U 18-asai közé be lett válogatva a Nemzetközi Földközi Kupára, amit Barcelonában rendeznek április 19. és a 24. között. Ahol 4 kontinens 40 nemzeti csapata küzd meg egymással.

A Levante beleegyezett abba, hogy elengedje a játékosát annak reményében, hogy ez idő alatt megváltozik a játékos hozzáállása, és a pályán töltött idő, néhány sikerélményt ad az eddig sikertelen hónapok után a fiatal játékosnak.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

13 éve
Törölt felhasználó
ümm hát ez kész..ilyen lehetőséget nem mindenki kap és mégis elcseszi megérdemelné ha menne szépen haza
13 éve
Törölt felhasználó
egyértelmű h nem lehet egész nap a gép előtt... volt gondolom egy időszak mikor lehetett élőben nézni, aztán ezt feltette a twitterére %-P
13 éve
Törölt felhasználó
az élő volt 2 órája,először én bedőltem...már este van
13 éve
Törölt felhasználó
de ez nem elo?:O lehet porgetni :O pedig elvileg "live"stream szal nem ertem
13 éve
Törölt felhasználó
lol koszi clichy :D

Szólj hozzá