Wellington da Silva a nyár folyamán már eltöltött egy hónapot az Ágyúsoknál, ám januárban, amint betölti a 18. életévét, véglegesen is csatlakozik az Arsenalhoz. Az ifjú támadóért, aki egyenlőre még a Fluminense színeiben szerepel, 3,5 millió fontot fizetnek az észak-londoniak.
A londoni tapasztalatszerzés egyszerűen tökéletes volt. Most már a Premier Ligáról álmodozhatok, szerintem nem lesznek gondjaim az új légkörhöz való alkalmazkodással
-nyilatkozta Wellington, aki a szavai alapján igen magabiztosan várja a jövő évet.
Mr Wenger beszélt velem Londonban, s nagyon sokat segített nekem a munkában. Igazán várom már az új kihívást, hisz ez egy óriási lehetőség számomra a pályafutásomban.
Wellington a Boreham Wood, az AFC Wimbledon, a Manchester United és a Shamrock Rovers elleni összecsapásokon lépett pályára augusztusban, az Ágyúsok tartalékcsapatában.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

14 éve
Törölt felhasználó
akkor jó:D
14 éve
Törölt felhasználó
nem Arshapatya, ő nem nyilatkozta, ezt csak az oldalvészmadarai csiripelték :D
14 éve
Törölt felhasználó
nagyon ügyes a gyerek
de nem ő nyilatkozta,hogy real v barca az álma(azaz ugródeszkák vagyunk)?
14 éve
Törölt felhasználó
Babtistát végleg megvehettük volna! Még mindig nagyon jó játékos! A beilleszkedésével nem volt gond! Érdemes lett volna Wenger papának végleg megvenni! Bár nem tudom, milyen feltételekkel vette kölcsön!

Wellingtonra én is kíváncsi vagyok! Kicsit úgy harangozzák be az érkezését mint ahogy a Milan Patoét! És ha tényleg olyan lesz mint ő akkor nem fogunk benne csalódni!
14 éve
Törölt felhasználó
eriCesc! Julio Baptistához annyit, hogy az Arsenalnál a játékosok között divat a Liverpoolnak négyet vágni :D

Szólj hozzá