Az elismert riói székhelyű újságíró, Gilmar Ferreira úgy értesült, hogy a brazil Série A-ban vitézkedő Fluminense megegyezett az észak-londoni gárdával Wellington Silva ügyében.

Ferreira a hivatalos blogján számolt be arról, hogy az Ágyúsok a múlt héten sikerrel zárták le az elhúzódó sagát, s 5 millió dollárt adtak ki a támadóért, aki csak azután fog csatlakozni hozzájuk, miután betöltötte 18 életévét.

A Ciel becenevű gólzsák tavaly karácsonykor egy hétnapos próbajátékon vett részt az Arsenalnál, s 45 percet játszott a Norwich elleni U16-os meccsen. Ennyi idő épp elég volt neki, hogy négyet vágjon, így talán nem is meglepő, hogy a Chelsea, a Manchester United, a Barcelona és az AC Milan is érdeklődést mutatott iránta...

Carlos Alberto Parreira menedzser korábban a Fluminense első csapatába szánta már Wellingtont, ám a klub anyagi problémái miatt inkább az eladása mellett döntött a csapat vezetősége.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (32)

14 éve
Törölt felhasználó
Mégjobb Matt! Legalább akkor majd tud játszani a ligakupa döntőben :D
14 éve
Törölt felhasználó
Ericsson, 1992. 02. 06-án született. Februárban csatlakozik.
14 éve
Törölt felhasználó
18 éves korukig nem kaphatják meg a munkavállalásit Angliában az amerikai kontinensról származó játékosok, ezé volt vela is 2 évig kölcsönben spanyolban, ezért van az, hogy 18 éves koráig ez a srác se játszhat az Arsenalban.. patora is sokat várt a milan hasonló okok miatt..
14 éve
Törölt felhasználó
1992.06.02. án született, be lett linkelve DJourou révén és ott ez áll. 17 éves. A szezon végén csatlakozik.
14 éve
Törölt felhasználó
Egyikben se vagyok 100% biztos. De az 5M dollár, az külön keretből ment, ami az akadémiai igazolásokra van elkülönítve, kb 10M font összesen. Bár már vettünk oda egy 16éves argentin kapust 4,1M dollárért, egy ír 16 éves kapust 1,8M fontért(amiknek hatására, bár előbbi csak később csatlakozik, megváltunk két 18 alatti kapusunktól, és ha McDermott éppen nem válogatottban van, akkor sérült, szóval mindig kölcsön kell venni egy kapust, mert nincs más bevethető), és 4 svájci védőt, többek között. Gil még nem egyértelmű, ahogy az ázsiai bagázs se, és még több pletyka van.
Számomra annyira nem egyértelmű, hogy 18 évesen, azaz 2 év múlva már itt játszik a CCben. Nem tudom a pontos szabályokat, de Vela, Pedro, stb is valamiért kölcsön voltak, hogy kapjanak munkavállalásit, ami 2-3 év, és ahhoz Európában kell játszaniuk, és ha ő még 2 évet brazilban van, ott nem kap ilyet. Bár Denilsonnak nem kellett, persze mert ő olyan jó, vagy nem tudom miért, aszem nála a válogatott szereplés számított be, bár Vela is volt válogatott, szóval nem tudom, csak gyanús, hogy lehet nem 2, hanem 5 év mire idekerül.

Szólj hozzá