A holland játékos fogja válltani, a sajnos nélkülözni kényszerül Cesc Fabregas-t, akinek nem csak a vasárnapi mérkőzése van veszélyben.

A csatár kihagyta a szerdai Stoke City elleni mérkőzést, és teljesen fitten várja a vasárnapi mérkőzést.  Ha az Arsenal begyűjti a Liga kupa győzelmet, akkor nemcsak megszerzi 6 év elteltével az első kupáját, de megőrzi annak esélyét, hogy minden versenysorozatot megnyerjen, amibe csak elindult.

A vasárnapi döntő másik hiányzója, Theo Walcott lesz, aki szintén a Stoke City ellen szenvedett lábsérülést. Walcott nemcsak a döntőt fogja kihagyni, hanem nagy valószínűséggel a Barcelona elleni visszavágót is.
Az Arsenal menedzserét a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón megkérdezték arról, hogy Fabregas játszani fog-e, mire ő így válaszolt.

"Nem, mivel megsérült, és nem tud focizni, ha sérült."

"Ő is szomorú, amiért kikell hagynia a mérkőzést, de rosszabb is lehetne. Nem kell sok időt kihagynia, és a további célokért ugyanúgy küzdeni fog, mint eddig."

"Mi azt szeretnénk, hogy mindenki egészséges legyen, de a szezon előtt sose tudhatod, hogy kilesz a sérült, és ki nem."

Wenger megkérte Robin van Persie-t, hogy legyen ő a kapitány a Birmingham City elleni mérkőzésen, aki szívesen elfogadta azt.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

13 éve
Törölt felhasználó
"megérdemli h felemelhesse a trófeát", ez igaz, de nem hiszem, hogy végig a pályán lesz, mivel a csatárokat álltalába leszokták cserélni. és ha kezd, márpedig tuti kezd, akkor lehet h nem fogja végig játszani a mecset, bár elképzelhető, hogy csak ezért wenger végig a pályán hadja.
13 éve
Törölt felhasználó
Igen, ő simán megérdemli. Már nagyon régóta szolgálja a csapatot, megérdemli, hogy felemelhessen egy trófeát a Wembley-ben. Persze ehhez tenni is kell... :D
13 éve
Törölt felhasználó
Van persie szerintem még jobban is megérdemli, mint Cesc. Nála odaadóbb játékos nincs a csapaton belül, emellett igazi vezér :roll:
13 éve
Törölt felhasználó
sajnálom,h Cesc nem játszhat,annyira várta már ezt a döntőt,látszik a nyilatkozataiból,ugyanakkor örülök h RvP lesz a csk,bár ez nem meglepő,de ő is nagyon régóta itt van a csapatnál,rengeteget tett a csapatért,igaz még többet tehetet volna,ha nem sérült volna le folyton...
nagyon remélem h nyerünk,ez óriási lökést adhat a bajnokságba,vagy akár az Fa kupában
13 éve
Törölt felhasználó
Arról beszéltek, hogy Robin "megérdemli" a szalagot...Itt nem arról van szó, hogy megérdemli, vagy nem érdemli meg, hanem arról, hogy a csapaton belül fel van állítva egyfajta hierarchia a játékosok között, mely szerint Cesc a kapitány, míg az utána következő ember, Van Persie, aki a csapatkapitány-helyettes, vagyis Cesc távollétében a csapatkapitány. Ők ketten kiemeltek, de utánuk következik Rosicky, Nasri, Almunia, és Squillaci.

Szólj hozzá