A múlt héten elszenvedett demoralizáló "vereség" (mert én annak nevezném azt a 4-4-et) után csapatunknak gyorsan össze kell szednie magát, hiszen máris itt van a Farkasok elleni találkozó, melyen tovább zárkózhatunk a Manchester United csapatához.

Elsőre mindenki legyintene, hogy egyszerű meccs lesz, ám a Wolves már legyőzte többek között a Manchester Cityt, a Liverpoolt - még ha gyengélkedett is a Hodgson által vezérelt alakulat - valamint nagy szerencsénkre az előző fordulóban a Vörös Ördögöket is, megszakítva ezzel 29 mérkőzéses veretlen sorozatukat és nem utolsó sorban a Chelseat.

Az Arsenal számára nagyon fontos lenne egy - akár többgólos - győzelem, hiszen szerdán az Emiratesben fogadjuk a Barcelona gárdáját, s a játékosok morljának nem ártana meglátásom szerint egy 3-4 gólos győzelem.

A szezon során összefutottunk már a Wolves gárdájával, akkor Mick McCarthy gárdáját 2-0-ra vertük Chamakh két góljával a Molineux-ban.

Pár szó a sérültekről: Djourou térdproblémái megoldódtak, így ő bevethető lesz, ahogyan Denilson és Song is. A maródi sérülteken kívül, a hétközben megsérült Rosicky és Diaby is kihagyja a mérkőzést, utóbbi nemcsak sérülése, hanem három mérkőzéses eltiltása miatt egyébként is kihagyná a találkozót.

A másik oldalon hasonló kezdőre számíthatunk, mint a United ellen. A csapatba visszatért sérülés után Sephen Hunt, és a kölcsönbe igazolt Jamie O'Hara is bevethető lesz.

Említsünk meg pár statisztikai adatot is: ez a mérkőzés lesz Wenger 550. mérkőzése a kispadunkon (322 győzelem, 137 döntetlen és 90 vereség), rajta kívül csak Sir Alex Ferguson szerzett több pontot ennyi mérkőzés alatt.

A Farkasok ellen a legutóbbi 16 meccsünkön nem kaptunk ki, legutóbb 1979-ben örülhettek a vendégek szurkolói.

Robin Van Persie legutóbbi 6 mérkőzésén 8 gólt szerzett, s ezzel egyedüli csúcstartó a bajnokságban.

A mérkőzés magyar idő szerint ma délután 4 órakor kezdődik, s a Digi Sporton követhetitek figyelemmel a küzdelmet. A mérkőzés vezetőbírája Chris Foy lesz, asszisztensei pedig Darren Cann, Gary Beswick valamint Mick Russell.

A várható kezdőcsapatunk: Sczesny - Sagna, Squillaci, Koscielny, Clichy - Denilson, Wilshere, Fabregas - Arshavin, Van Persie, Walcott

Jó szurkolást!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

13 éve
Törölt felhasználó
Király ötlet az előzetes ;)
13 éve
Törölt felhasználó
Na újra frissül az oldal ezt jó látni.
13 éve
Törölt felhasználó
ÁÁÁ nagyon gyenge a city,ebből nem lesz pontrablás:S
13 éve
Törölt felhasználó
hát akkor 1-2-3 hajrá City!!!!!!!!!!!
13 éve
Törölt felhasználó
Sztem Djouru és Song is kezdeni fog.Nem hiszem h Wenger megkockáztatna 1 esetleges pontvesztést.

Szólj hozzá