Thomas Vermaelent meg kell műteni, mivel Achillesét ért sérülése nem javul továbbra sem. A felépülés várhatóan négytől hat hétig terjedő periódust ölel fel majd.

A belga hátvéd szeptember 7. óta nem lépett pályára, a törökök elleni eb-selejtezőt azon a napon még végigjátszotta. Angliába már úgy tért vissza, hogy valami nem volt rendben vele, akkor egy hét volt az idő, ami alatt felépül.

Ám azóta mégiscsak eltelt négy hónap, Vermaelen pedig még mindig a visszatérésére vár, de Arsene Wenger véleménye szerint a 25 éves bekk februárban már bevethető lesz. A mester az Arsenal TV-nek adott nyilatkozatot.

Ez nem egy igazi műtét. Ki kell venni egy kis porcot a lábából, amely a fájdalmakat okozza. Ez inkább csak kisebb beavatkozás.

Optimisták vagyunk ezen megoldást illetően. Négy vagy hat hét múlva várható a visszatérére.

Néhány lap szerint a Barcelona ellen, február 16-án akár már hadra is lesz fogható a belga védő, de Wenger tudja, játékosának vissza kell szoknia a mérkőzések tempójához.

Ha megszámoljuk, hány hetünk van a Barcelona elleni meccsig, rájöhetünk, hogy nem reális az, hogy akkor bevetjük őt.

A helyzete már kissé kezd hasonlítani Aaron Ramseyéhez. Vermaelen szeptember óta nem játszott, érthető, hogy meccsekre van szüksége.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (24)

13 éve
Törölt felhasználó
Fasza... :roll:
13 éve
Törölt felhasználó
mint m inden évben én is találgatok és rá kell jönnöm h akit emlegetnek v szeretnék az úgysem jön ide..ezért felsleges találgatni:D nem jön senki...bár ne így lenne
13 éve
Törölt felhasználó
Van der Wielt minek? Van most egy Sagnánk, aki fantasztikus formában van és jelenleg jobb, mint van der Wiel!
13 éve
Törölt felhasználó
Sztem most télen érkezni fog a Samba, Ciani, Upson hármasból valaki, Cahill tuti nem, mert Wenger nem ad ki senkiért főleg télen 15-20milliókat!
Nyáron szerintem Hazard fog egyedül érkezni, eladni Alu-t fogjuk, meg max, ha még valakiért sokat ajánlanak, azt elengedjük...
Én már most megválnék Denilsontól,Bendőtől és Alutól, és felhoznám Lansburyt, köliből pedig visszahivnám Watt-ot.... (JET-et kölcsönadnám még min 1évre)
13 éve
Törölt felhasználó
jaja jó lenne Ciani vagy Samba,mind termetre, mind alkatra megfelelőek.
nyáron azonban el kéne hozni Eriksent, Wielt az Ajaxtól,JET-et és Lansburyt felhozni a nagy csapathoz, de addigra valószínűleg már felépül Frimpong is így túl tengés lenne védekező középpályán. Rosickyt, Bendtnert eladnám mindenképp

Szólj hozzá