A FA kupában a hétvégén csak döntetlenre futotta a Leeds ellen. Remélhetőleg ma nem lesz szükség felesleges erőtartalékokat feláldozni a győzelemért.

Hivatalos kezdő:

Szczesny, Eboué, Djourou, Koscielny,  Gibbs, Fabregas , Denilson, Wilshere, Arshavin, Walcott, Bendtner

Pad:

Shea, Eastmond, Vela, Miquel, Ramsey, Song , Chamakh

Kérünk mindenkit a kultúrált eszmecserére!

 

Mindenkinek Jó szurkolást kívánunk!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (350)

13 éve
Törölt felhasználó
A magyar fociról kapcsolatosan csak annyit hogy nekünk magyaroknak hinni kell benne bármilyen siralmas is a helyzet. De egyébként egy jó adag szerencsével kint leszünk az EB-n mert most szerintem sokkal jobbak vagyunk mint az elmúlt 2-3 évben.
Ami meg a tegnapi meccset illeti én örülök annak hogy Priskin gólt lőtt és hogy Fülöp jókat védett. Hisz magyarok és mi is azok vagyunk. Volt egy jó meccsük ennek örülni kell de viszont azt kívánom hogy a visszavágót nyerjük meg fölényesen és jussunk toább és végre nyerjünk egy trófeát!
GO GUNNERS
13 éve
Törölt felhasználó
Egyszerűen nem tudom megérteni miért nem lehet a M.city elleni játékot mutatni!A védőkről ne is beszéljünk,no de Fabregas és a középpálya mit művelt!Bendtner,Wilsher mintha pályán se lett volna!Nagyon rég játszott ilyen rosszul a csapat és ha nem változik valami akkor megint nem nyerünk kupákat!Apropó kupa:ha most a ligakupából kiesünk az Ipswich ellen akkor nem mostanába nyerünk kupákat!!!Ilyen kedvező sorsolás is ritkán adódik mint most!!!
13 éve
Törölt felhasználó
Hát a kommenteket el se olvasom, mert el tudom képzelni mi lehet. :D Én valami mocskos ideges voltam tegnap, mert borzalmas volt a játékunk, olyan mint a Leeds ellen. Én nem tudom miért zuhan össze a csapat egy Man. City elleni döntetlen miatt. Szánalmas, hogy két másod osztályú csapat elleni eredményeink 1-1 és 1-0. Wengernek sürgősen kell valami rendet rakni a fejekben és megoldani azt, hogy továbbjussunk az FA kupában és főleg a Liga kupában.
13 éve
Törölt felhasználó
Nem feltétlenül a taktika döntött szerintem . Ilyen esetben kellett volna egyéni akciókat,cseleket bevállalni stb.
13 éve
Törölt felhasználó
Wengerben még van pár év. Nem véletlenül lett az évtized edzője. :) Tegnap annyi volt, hogy nagyon magabiztosak voltak, hogy hihetetlen. Wenger is hibás, mert nagyon elbízta magát, de arra nem számított, hogy ennyire védekeznek. Az első gólig lett volna nehéz. Onnan az Ispwitch kitámadott volna és simán vertük volna őket akkor. Valószínűleg a visszavágón 11 emberrel fognak a 16 osuk előtt tömörülni így nagyon nehéz lesz feltörni a védelmüket. Akkor már nem kell lacafacázni, a legjobbakat kell a pályára küldeni és megmondani nekik h ha akartok kupát nyerni akkor élvezzétek a játékot.

OFF: A sajtótájékoztatón Upson nevét emlegették az újságírók. Nagy az esélye, hogy ő jön, de vele az a gond, hogy nagyon sérülékeny játékos. A másik játékos neve Nicola Legrottaglie volt. Ő elvileg ingyen jöhet a Juvétól. A Goal.com-on még emlegetik Mertesacker, Cahill, Albiol és Scott Dann nevét is. Mertesackerért állítólag 20 millió fontot kérnek, ugyan úgy mint Cahilért.

Szólj hozzá