Arséne Wenger tájékoztatása szerint a következő 10-14 nap kulcsfontosságú lesz mind az Achilles-sérülésével szeptember óta bajlódó Thomas Vermaelennek, mind a csapatnak, egy új igazolás ügyében.

Mint ahogyan arról beszámoltunk, Vermaelen tegnap kezdett el edzeni, igaz, egyelőre lépésről-lépésre nehezítik a feladatait. Ez a procedúra még legalább két hétig fog eltartani, tehát a januári átigazolási szezon végére fog kiderülni, hogy szüksége van-e Wengernek egy új védő vásárlására, vagy a 24 éves belga visszatérésével megoldódnak a problémák.

"Thomas ismét belekezdett a kinti edzésekbe. A következő 10-14 nap döntő lehet a számára, reméljük, minden akadályt visszaesés nélkül teljesít. Majd meglátjuk." - mondta Wenger.

"Jelenleg mindenki nagyon pozitívnak tűnik a klubnál, de majd nekem kell meghozni a végső döntést január végén." - tette hozzá.

A sajtó már december óta az egyik potenciális Arsenal-játékosként látja a Bolton védőjét, Gary Cahillt. Az angol védő csapatánál azonban kijelentették: Cahillért legalább 20 millió fontot kell majd fizetni.

"Nem szeretnék nevekkel dobálózni. De ha Thomas állapota valóban nem javul, akkor mérlegelnünk kell az egész helyzetet."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (53)

13 éve
Törölt felhasználó
meccse meccset meccset:D:D:D nem bírom áááá meccset akarok:D
13 éve
Törölt felhasználó
Nem átigazolás miatt irtam Gilbero/Eduardo nevét hanem Aron irta hogy a brazilok nem hűségesek
13 éve
Törölt felhasználó
am igen sztem se lessz it sokaig silva de hatha megvaltozna.en ugy gondolom h meg ha o nem is , ramsey es wilshere lesz a mi scholesunk es giggsunk
13 éve
Törölt felhasználó
Aron21
akk 5 percig :D
13 éve
Törölt felhasználó
Remélem De Jong nem fog úgy játszani, ahogy ő szokott, értem ezt úgy hogy durván! Legutóbb Ben Arfa lábát törte ketté, remélem itt nem lesz ilyen, és még hasonló sem! Silva nagyon fog hiányozni a Cityből, ott ő az ész, mint itt Cesc! Balotelli is jó azért, hogy nem játszik! Viszont Milner meg Tévez így is veszélyesek lehetnek, na meg talán Jo, de ő nem nagyon kap lehetőséget, és a gólokkal is adós, még...

Szólj hozzá