Három, azaz 3 napja az Arsenal 1 gólos hátrányból fordított, majd 1 gólos vezetését elhullajtotta a Wigan otthonában, ezzel csak 1 pontot sikerült hazahozni.

Hivatalos kezdő:

Fabianski, Sagna, Djourou, Kosciely, Clichy, Song, Fabregas Wilshere, Nasri, Van Persie, Walcott

Pad:

Szczesny, Eboué, Squillaci, Arshavin, Rosciky, Denilson, Bendtner

Kérünk mindenkit a kúltúrált eszmecserére!

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (354)

13 éve
Törölt felhasználó
Hamár itt tartunk, azoknak akik nem elégedettek Arshavinnal és Fabregassal és azt mondják h adjuk el a picsába mind kettőt annak itt egy kis adat:
Arshavin 3. a gólpassz listán 9-el, előtte csak Nani van, meg még valaki 10-el
Fabregas ahhoz képest h az eddigi szezon 3/4-edét kihagyta (mellesleg most bombaformában van) 6. a gólpassz listán 7-el.
Arshavin a 4., Fabregas az 5. legjobb góllövőnk a csapatból.
13 éve
Törölt felhasználó
Arshavinnal nincs semmi baj, biztos vagyok benne, hogy Wenger nem azért nem nevezte a kezdőbe, mert nem elégedett vele, mindössze forgatta a kezdőcsapatot, ami érthető is! Arshavin az a fajta játékos, aki nem csillag 90 percen át a pályán, hanem villan, mindig a legjobbkor, mint pl. szerdán a Wigan ellen, vagy éppen olyat húz, hogy a társat hozza gólhelyzetbe, amiben jelenleg (*) a második legjobb a Premier Leagueben, mivel 9 gólt készített elő! én továbbra is bízok benne, és biztos vagyok benne, hogy Wenger is!

(*) igazad van Aron21, Nani és Chris Brunt 10-10 assziszttal Arsha elött van ;)
13 éve
Törölt felhasználó
Hát, azért én úgy vagyok vele, hogy egy jó Arshavin, jobb, mint egy WAlcott, és Wenger rotálni is fog, szal Arshavin lesz még kezdő azért. Bízom abban, hogy 2. félévre úgy fog hozzá állni, hogy na most a kezdőbe kell kerülnöm és akkor naon jó lesz és lehet cserélgetni. Az meg sztem nem igaz h nem bír 90 percet, akkor már rég lesérült volna, de ha igaz, akkor az télleg gáz...

NA MINDEGY ÉN TOVÁBBRA IS BÍZOM ARSHAVINBAN!
13 éve
Törölt felhasználó
Aron! Arshavin tudja, hogy az eddigi laza hajtásával már nem lesz kezdő! Eddig úgy volt vele, hogy én klasszis vagyok, és úgy is sok a sérült úgy is a kezdő leszek és ilyen hozzáállással játszott. Tegnap lehetett látni rajta, hogy ha flegmáskodik akkor nem lesz kezdő. Szerencsére felépültek a sérültek és Arséne sem teszi be a kezdőbe, hisz minek tegyen be egy olyat aki nem hajt. Szóval örülök ennek, hogy Nasrit kiteszi Wenger Arsha helyére, és akkor egy Walcott-RvP-Nasri csatársorral kiállni.

Sőt! Amilyen bomba formában játszik Samir és Theo kétlem, hogy Arsha helyet is kapna a kezdőben. Na meg olyan hírek terjednek, hogy Arshavin nem bír ki 90 percet csak 70 et!
13 éve
Törölt felhasználó
Remélem ezt a formát átmentik a srácok a következő fordulóra! Most fontos lenne nyerni! Én csak annyit változatnék ,hogy Sagna helyére Eboue ,Theo helyére Arshavin , hát Bendtner nem tom h kezdjen-e RVP helyett!RVP bizonyítani akar ,ez látszik rajta( tegnap ha az a fejes bemegy! ) Go gunners! az MC-t verni kell! Letámadni-kontrázni-lőni :D

Szólj hozzá