Arséne Wenger tájékoztatása szerint az Arsenal semmiképpen nem fog hosszabbítani Aaron Ramsey átmeneti együttesével, a Nottingham Foresttel a középpályás további kölcsönszerződéséről.

A walesi játékos jelenlegi kontraktusa január 3-ig szól, azt követően vissza fog térni az Arsenalba - jelentette ki Wenger. Ramsey még idén februárban szenvedett kettős lábtörést, és a téli hónapokban mindenképpen jót tett volna neki az angol másodosztálybeli játék, ugyanakkor a jeges időjárás miatt nagy sok meccsét halasztották el, így mindössze csak egy mérkőzésen szerepelhetett a kezdőben - a Derby ellen e hét közepén.

"Sajnos nem sikerült annyi meccset játszania a havazás miatt, mint ahogyan azt korábban reméltük." - jelentette ki Wenger.

"Ugyanakkor nem csak ez az oka annak, hogy nem hosszabbítjuk meg lesz meghosszabbítva a Nottinghammel kötött szerződése. Ha Abou Diaby nem sérült volna le ugyanis a Wigan ellen, akkor meggondoltam volna, így azonban nem."

"Az viszont igaz, hogy Aaron jelenleg nem áll készen a Premier Liga mérkőzéseire, de már két hónapja a csoportban edzhet. Remélhetőleg februárban már ott lehet a keretben."

Egy másik játékos viszont elhagyhatja az Arsenalt, még ha csak időlegesen is. Wenger ugyanis nem zárta ki, hogy Carlos Vela januártól, fél szezon erejéig máshol fog játszani.

"Néhány támadó felfogású játékosnak, mint például Velának, nem sikerül lehetőséget adnom, mert elég bő a keret. Ha ez nem változik, akkor engedélyezem neki a kölcsönszerződést."

"Semmiképpen sem adjuk el őt, maximum csak kölcsönbe, ugyanis játszania kell. Ő egy nagyon képzett és minőségi játékos, de jelenleg túl sok csatárunk van, így nem kap elég szerepet."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (45)

13 éve
Törölt felhasználó
Ramsey.-nek örülök:):)
Vela.-nak pedig szerintem is jót tenne ha kölcsönbe menne!
Goo Gunners :exclaim:
13 éve
Törölt felhasználó
Pires?
13 éve
Törölt felhasználó
ez lenne az én csapatom ami öregekből, arsenalellenesekből, árulókból, és botlábúakból áll :)
13 éve
Törölt felhasználó
Barthez, Evra, Kuttor, Sylvestre, A.Cole, Dunga, Gera, Lisztes, Pires, Torghelle, Tököli---->ezzel tripláznánk 🐍
13 éve
Törölt felhasználó
am nem tudja vki,Kabát legalább Arsenal-drukker?:D

ha meglátná,hogy csodáljuk,biztos nagyon örülne :D:D:D:D:D

Szólj hozzá