Az Ágyúsok csapata a 2009-es Bajnokok Ligája győztes gárdáját kapták a sorozat első egyenes kieséses szakaszában.

Pep Guardiola Barcelonájával az Arsenal a tavalyi szezonban is összerkerült, s most Diaby szerint ismét nagyszerű mérkőzéseket láthatnak a szurkolók.

Így igaz, Ők a favoritok, de most elmondom, hogy egy óriási show lesz a 2 mérkőzés.

-nyilatkozta Diaby a L'equipe-nek.

Ha sikerült volna jobban teljesíteni a csoportkörben, elkerülhettük volna Őket. Nagyon nehéz lesz, de egy csapat sem verhetetlen.

Amelyik csapat tartja magánál a labdát, az fog nyerni.

Diaby pályafutását az Arsenalban sajnos sérülések is hátráltatják abban, hogy a korábbi elődje, Patrick Vieira helyét elfoglalja.

A francia válogatott játkos, miután felépült, két hónapra rá ismét lesérült.

Abou a Manchester United elleni vereséget is az alapvonalon kívül volt kényszerű nézni, ám a csalódás ellenére Diaby szerint rengeteg esélye van csapatának.

A legfontosabb dolog az, hogy bajnokok legyünk, ráadásul játszunk velük otthon, a szezon végén.

Ha egy nagyobb csapatot győzünk le, óriási önbizalmat kapunk, ráadásul a bajnoki cím is nagyon, nagyon közel lehet.

Az Ágyúsok öt éve nem nyertek trófeát, ami természetesen nyomást jelent a csapaton.

Nem nyertünk semmit 5 éve, ez hosszú idő.

Talán a mentalitásunkkal volt a baj. Azt hiszem sokat felődtünk, és együtt nőttünk fel. Majd meglátjuk a szezon végén.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

13 éve
Törölt felhasználó
Nekem egyenesen a kedvenc játékosom, és igen hiányzik ő a középpályáról, színt tud vinni a játékunkba a megoldásaival,szlalomozásaival,testcseleivel... nála jobban labdát tartani senki nemtud a csapatból,valljuk be....
Szerintem is a Song - Daiby -Cesc tengely a legjobb a középpályán...
Ha mindenki egészséges lenne, akkor ez a kezdö11 lenne a legjobb véleményem szerint:
Fabianski-Sagna,Djorou,Vermaalen,Clichy-Diaby,Song,Cesc-Nasri,Arshavin-Chamakh...Azért is nem Persie, mert még nincs formában, Walcott csereként 1000szer hasznosabb mint kezdőként,Rosicky is beférne,de mégse,Wilshere is beférne,de még vannak vakfoltjai,más jelenleg nemférne be.
(Egyébként a Barca ellen a belsövédösorba és nem Djorout tenném,mert fejpárbajunk max szögletnél lesz, viszont kell a gyorsaság majd a Messi,Pedro,Villa trió ellen Kosi jobb opció lenne Vermával...)
13 éve
Törölt felhasználó
Sztem ha Diaby egészséges akkor általában az egyik legjobbunk,szóval nagyon várom vissza,tavaly is a Diaby-Fabregas-Song tengely volt a legjobb
13 éve
Törölt felhasználó
"Amelyik csapat tartja magánál a labdát, az fog nyerni."...a Barca,MU és a Chelsea pont azok a csapatok, akik ellen sajnos soha nem tudjuk tartani a bogyót magunknál, s ez kb. pont 5 éve tart...ezen kellene elgondolkodnia Wengerbának, s kigondolni valamit, amivel ez a jovoben megváltozhatna...amúgy Diaby az egyik kedvencem a mostani generációból, de sajnos a sérulései elképesztoen hátráltatják...megfigyeltem hogy eléggé hullámzó e teljesítménye, de a a fent említett nagycsapatok ellen rendre a legjobbat teljesíti a csapatból, amit sajna a kovetkezo forduloban rendre elront egy gyenge játékkal egy kozépcsapat ellen.
13 éve
Törölt felhasználó
már megvan, hogy miért nincs önbizalmuk xDD
13 éve
Törölt felhasználó
remélem már a Chelsea ellen ottleszel ;)
Gooooooooooo Diaby! Goo Gunners :exclaim:

Szólj hozzá