Jack Wilshere növekvő szereplésének alighanem Denilson itta meg a levét, Arséne Wenger ugyanis többnyire az ő 'kárára' játszatja a 18 éves fiatal játékost, míg a brazil, aki a 2007/08-as szezonban még 49-szer volt kezdő, csak a padra szorult.

Denilson helyzete már csak amiatt is érdekes, hogy Mathieu Flamini, Gilberto, vagy Lassana Diarra távozásai után számos szakértő őt tippelte a védekező középpályás poszt betöltésére, ehelyett a rangsorban Alex Song is megelőzte a brazilt, ráadásul Aaron Ramsey, Craig Eastmond vagy Henry Lansbury előretöréseivel várható, hogy még inkább elszórtan kap majd lehetőséget Denilson.

A brazil, bár érzi a versengést, mégsem esik kétségbe.

"Ez egy nagyszerű és egészséges rivalizálás a csapaton belül." - mondta Denilson a Sporting Braga elleni meccs előtti sajtótájékoztatóján.

"Ha megnézzük, Arséne mindig is híres volt arról, hogy megadja a fiatal játékosoknak is az esélyt. Elég Cesc példájára tekinteni, 16 volt, amikor az Arsenalhoz igazolt és néhány évvel eztán már a csapat kapitánya is ő lett." - tette hozzá.

"A világ egyik legjobb csapata vagyunk, akik ráadásul talán a legfiatalabbak is egyben, főleg az olyan játékosokkal mint Wilshere, vagy Ramsey. Ugyanazzal az ötlettel dolgozik mindenki, és mindenki rendkívül módon tiszteli a másikat."

Arséne Wenger ugyanakkor csak elismerően tudott nyilatkozni Denilsonról, annak ellenére, hogy nem túl sűrűn biztosít neki lehetőséget.

"Denilson nagyszerűen szerzi meg a labdákat, és nagyon gyorsan tud vele mozogni. Ez pedig egy nagyon fontos képesség, főleg a mi játékunkban. A passzai egyszerűen pontosak, bármelyik lábával is játssza meg azt."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (49)

13 éve
Törölt felhasználó
na azzér nem kell túlzásokba esni! tény h kassai nem a legjobb formáját hozta.de láthattuk h a vb-t is különösebb hiba nélkül hozta le-ami nem kis teljesítmény!ő is ember, hibázhat, ez most így alakult.Semmiféleképp nem kassaira kell fogni a vereséget, nem ő kapott 2 gólt, az arsenal meg ne arról legyen már híres h 11-esekkel nyerje meg a meccseit!
13 éve
Törölt felhasználó
most örülhetünk hogy egy "fantasztikus, világszínvonalú" magyar játékvezető volt a a meccs bírája! a portugáloknál kiállításra állt nem egy játékos, erre Velának ad sárgát a jogos 11-es helyett! csak gratulálni tudok hogy ilyen fantasztikus játékvezetőket adunk a világnak! szégyen!!!!
13 éve
Törölt felhasználó
hát a portugálok olyanok amilyet vártunk! színészkednek , dobálják magukat de sajnos technikásak is! Denilson gyenge, Bendtner nem játszik olyan rosszul ahogy gondoltam de kíváncsi lennék hogy a második félidőben meg merjük-e lépni a két csatáros játékot!? erőszakos az ellenfél és nem hiszem hogy evvel a felállással megtudjuk törni őket. mindenképp változtatás kéne ,mert érzem a csapatban a győzelmet de távoli lövések nélkül, és erőszakosabb játék nélkül csak szerencsével nyerhetünk.
13 éve
Törölt felhasználó
fantasztikusan játszottak a srácok, mindenkiben ég a bizonyítási vágy!! kiemelném hogy 45 perc alatt sikerül egyszer eltalálnunk az ellenfél kapuját (szabadrúgásból), ezt a fantasztikus überelhetetlen teljesítményt kell folytatni a második félidőben is!! ha szerencsénk van akkor X ha nem akkor 1-2gólos braga győzelem lesz, ha ilyen lesz a 2,. félidő is.. >:-( :down: :long:
13 éve
Törölt felhasználó
Vezet a Zilina a Chelsea ellen az igen:D

Szólj hozzá