Thomas Vermaelen legutóbb szeptember 7-én lépett pályára, amikor végigjátszotta hazája Törökország elleni Eb-selejtezőjét. A meccs után egy achilles-sérüléssel tért vissza Angliába, s bár Arséne Wenger akkor azt mondta, hogy előreláthatólag egy héten belül visszatérhet, már kilenc hete bajlódik a problémájával, sőt még most sem áll közel a visszatéréshez, mivel meglehetősen rejtélyes sérüléssel küszködik.

"Nem tudom megmondani, hogy mi lesz a következő lépés számára. A specialisták egymás után vizsgálták ki, s mindannyian azt mutatták ki, hogy rendben van."

"Türelmesnek kell lennünk vele kapcsolatban. Manapság már nagyon előrehaladott az orvostudomány, de vannak rejtélyes esetek."

"Jelen pillanatban nincs értelemszerű magyarázatunk a fájdalmaira, s logikus magyarázat hiányában nincs okunk megműteni. Türelemmel kell foglalkoznunk a problémával, s reméljük, hogy mihamarabb előrelépünk az ügyben."

"Mindez azt jelenti, hogy Vermaelen egyenlőre nem tehet más, minthogy pihen."

A 24 éves Vermaelen hiánya mellett az Everton elleni bajnokin még Laurent Koscielny játékával sem számolhatnak az Ágyúsok, aki kétmeccses eltiltást kapott a Newcastle United elleni összecsapáson.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (33)

13 éve
Törölt felhasználó
Nagyon kellene már a védelembe! Óriási érvágás ez a csapatnak! :S
13 éve
Törölt felhasználó
igen vett két védőt, de három távozott...most, hogy csak három védőnk van, szükség lesz még kiegészítésre! - fiatalokkal nem lehet feltölteni ezt a posztot!
13 éve
Törölt felhasználó
Kuldjok el Vermát Dr Houshoz vagy a Vészhelyzetbe hátha ott tudnak segiteni!:D
13 éve
Törölt felhasználó
ericcson!
az a baj ezzel,hogy Wengernek bármikor felvilágosdhat.. bár szerintem sem fog védő érkezni
13 éve
Törölt felhasználó
Igen! Remélem nyerünk az Everton ellen! Örülnék ha jönne a télen egy tapasztalt védő, de nem fog! Ha annyira akart volna védőt venni akkor a nyáron vett volna még védőt. Így is két védőt vett. Koscielnyt és Squillacit. Gondoljatok bele. Ha veszünk a télen egy védőt, akkor mi lesz ezzel a két játékossal ? Dj-t nem is említettem. Ja és még ott van még Havard is....

Ha ezek sem győztek meg titeket akkor gondoljatok csak AW átigazolási politikája. Ha 4 védőnk törné el a lábát akkor se venne védőt. Inkább beállítaná Bendőt vagy Almuniát védőnek!

Szólj hozzá