Sebastien Squillaci arra bíztatja csapattársait, hogy egy nagy csapathoz méltóan vágjanak vissza a szerdai meccsen a Wolverhampton ellen a két vereséget és nagy csalódást okozó múlt hetet követően.

A francia védő elismerte, hogy a Newcastle ellen kapott góljuk elkerülhető lett volna, és nem is keresett kifogásokat azt illetően, hogy a szarkák mindössze egyetlen kapuralövésből voltak eredményesek. Ugyanakkor azt is hozzátette, a teljesítmény nem volt annyira katasztrofális, hogy veszélyben legyen a csapat bajnoki célja.

"Egyáltalán nem aggódok. Továbbra is a harmadikok vagyunk a bajnokságban, és vezetjük a csoportunkat a BL-ben." - mondta Squillaci az arsenal.comnak.

"De egy Arsenalnál két vereség után valamit reagálni kell. Egy ilyen nagyszerű csapat nem engedhet meg magának három egymást követő vereséget. A következő meccsünk emiatt nagyon fontos lesz, meg kell mutatnunk, hogy az Arsenal igenis nagyszerű csapat. Nagyon jól kell vizsgáznunk a Wolverhampton ellen vasárnap."

"Túl korai arról beszélni, hogy elszálltak-e a bajnoki esélyeink. Valóban veszítettünk egy meccset, de ez még nem katasztrófa. A szezon hosszú, de most már biztos, hogy nem engedhetünk meg magunknak további pontveszteséget hazai pályán. Tudjuk, hogy az otthoni eredmények nagyon fontosak, ha valóban bajnokok akarunk lenni." - tette hozzá.

"A fáradság nem kifogás, mert rengeteg játékosunk nem játszott a Shakhtar ellen. Csak arról kell beszélnünk, hogy mi nem működött vasárnap, és ezen kell dolgoznunk."

"Csalódottak vagyunk, mert nem engedtük túl sokszor közel a kapunkhoz, nem egy nagyszerű Newcastle ellen játszottunk. Ugyanakkor egy olyan gólt szereztek, amit elkerülhettünk volna."

"Nagyon nagy kár emiatt, mert meg volt a lehetőségünk, hogy visszakapaszkodjunk a Chelsea után, és hogy tartsuk a lépést a Manchester Uniteddel, valamint hogy nagy távolság alakuljon ki köztünk és a mögöttünk lévő csapatok között a tabellán. Sajnos nem sikerült." - mondta a francia középső védő.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

14 éve
Törölt felhasználó
14 éve
Törölt felhasználó
Pff ha kikapnánk a Wolves ellen, akkor szerintem sokak szemében elásnánk magunkat, már így se nagyon büszkélkedhetünk azzal, hogy 2 újonc(!) csapat is itthon vert minket, ha még a Wolvestól is kikapunk idegenben, akkor jön csak a totális égés...
14 éve
Törölt felhasználó
Unalmas.........mint az összes többi nyilatkozat már.
14 éve
Törölt felhasználó
:D :D mekkora hulyesegek vannak :D

14 éve
Törölt felhasználó
nemtom, elvileg már 2 éve hancúroznakxd egy 39 éves rapper csajjal, akinek elég csúnya a feje, de óriási csöcsei vannak:D

Szólj hozzá