Az Arsenal hátvédje, Sebastien Squillaci úgy gondolja, hogy a mai FA kupa meccs a Manchester United ellen nagy hatással lehet a bajnokság végkimenetelére.

A francia az Arsenal TV Online-nak elmondta, hogy tovább juthattak volna a Barcelona ellen, ha a bíró más ítéleteket hoz, vagy ha Bendtner kihasználja a helyzetét.

A mai meccsről a 30 éves játékos azt mondta, hogy egy fontos jelzést küldhet az Arsenal a Manchesternek ha megverik őket, és ez mentálisan is felrázhatja az ágyúsokat a szezon utolsó hónapjaira.

Természetesen ők (Barcelona) voltak a jobbak a meccsen, de ha visszanézed, akkor jobb eredményt is elérhettünk volna és tovább is juthattunk volna, ha néhány bíró ítélet nekünk kedvez, különösen Robin második sárgalápja, ami valóban szégyenletes volt.
És természetesen ha Nicklas Bendtner ha berúgja a helyzetét, akkor teljesen másképp alakul a meccs.


A védőt arról is kérdezték, hogy a szombati mérkőzés fontos lesz-e a bajnokság szempontjából.

Igen, természetesen. Ha egy olyan csapattal játszol, aki közel van hozzád a Premier League-ben, az mindig jó alkalom, hogy bizonyíts nekik, bármilyen versenyről is legyen szó. Úgy gondolom a szombati meccs nagy lökést adhat nekünk a továbbiakra.
A Premier League és a kupa teljesen más, de egy győzelem, az mindenhol győzelem, és mi alkalmasak vagyunk arra, hogy győzzünk, azonban ez nem lesz egyszerű.



Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

13 éve
Törölt felhasználó
valahogy mindig elolvasom ezeket a nyilatkozatokat, hátha egyszer mást mondanak... de nem. kíváncsi leszek én a meccsre, hogy ott mi lesz... :coolgrin:
13 éve
Törölt felhasználó
Igen, amekkora lökést adott a Barca legyőzése, vereség a CC döntőben, egy fontos bajnoki meccsen 0-0 a Sunderland ellen. :D
13 éve
Törölt felhasználó
Minden mérkőzés előtt elmondja minden egyes játékosunk, hogy egy esetleges győzelem mekkora lökést adhat.Aztán jön a fekete leves!Kicsit már unom ezeket a megnyilvánulásokat a játékosaink részéről, ti nem?

Szólj hozzá