Johan Djourou a Manchester United elleni FA-kupa-meccsen komoly vállsérülést szenvedett, ami legalább 6 hétig játékképtelenné teszi, s mivel Thomas Vermaelen várhatóan már nem fog pályára lépni a szezonban, így a Sébastien Squillaci-Laurent Koscielny-párosnak kell bizonyítania rátermettségét az idény hátralevő részében.

A 30 éves Squillaci múlt nyáron a Sevilla együttesétől érkezett Észak-Londonba, s bár a szezon elején magabiztos játék volt rá jellemző, a télen visszaesett a teljesítménye, így sok szurkoló aggódik amiatt, hogy ő fog a rendkívüli idényt futó Djourou helyett szerepelni az Ágyúsok kezdőjében.

Arséne Wenger elismerte, hogy a veterán bekk nem nyújtott kiegyensúlyozott teljesítményt a szezon eddig eltelt részében, de nem aggódik amiatt, hogy például a délutáni, West Bromwich Albion otthonában lejátszandó mérkőzésen is őt kell szerepeltetnie.

"Úgy vélem, hogy jól kezdte az idényt, s bár decemberben kicsit visszaesett a teljesítménye, a legutóbbi meccseken, amelyeken pályára lépett, mint például a Stoke City ellen, ismét jól szerepelt, így nem aggódom különösképp amiatt, hogy őt kell játszatnom."

Középhátvédként Wenger rendelkezésére áll még a fiatal spanyol, Ignasni Miquel is Squillaci, valamint Koscielny mellett, illetve vészesetben Alex Song is bevethető ezen a poszton, bár a kameruni egyenlőre sérüléssel bajlódik.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

13 éve
Nincs itt baj Squillacival, én messze nem érzem az ő játékban a bizonytalanságot, de ne egy Miquellel álljon össze. Nem játszott sokat, de pl. a Stoke ellen kifejezetten tetszett az ő játéka, és még eredményes is volt.
13 éve
Törölt felhasználó
Most srácok őszintén! Jobb lenne ha Silvestre - Koscielny duó lenne? :D:D NEM!
13 éve
Törölt felhasználó
srácok ne parázzatok már ennyire, a legtöbb amit tehetünk hogy bízunk laciban. igen is ő is jó, nem lesz gond vele
13 éve
Törölt felhasználó
Én sem aggódnék,ha többi mint fél évtizedig azt csinálnék egy klubbal amit akarnék,és senki nem vonna felelősségre.
13 éve
Törölt felhasználó
Ericcson!
Wright úgy értette szerintem hogy, minden játékos aki megsérül annak 1-2 hetet kell kihagynia csak aztán így lesz ebből 1-2 hónap.

Szólj hozzá