A hétközi Bajnokok Ligája forduló után  tovább folytatódik az angol Premier League szezonja is, immáron a kilencedik fordulóval, az Arsenal a Manchester City otthonába látogat.

A győzelem különösen fontos lenne, mivel a Chelsea és a Manchester United is nyert, a Manchester City pedig jelenleg az ágyúsok előtt állnak a tabellán.

Hivatalos kezdők:

Arsenal: Fabianski, Sagna, Squillaci, Djourou, Clichy, Song, Denilson, Fabregas, Arshavin, Nasri, Chamakh. Cserék: Eboué, Bendtner, Walcott, Gibbs, Rosicky, Koscielny, Szczesny.

Manchester City: Hart, Richards, Boyata, Kompany, Boateng, Silva, Yaya Touré, De Jong, Barry, Milner és Tevez. Cserék: Adebayor, Balotelli, Johnson, Lescott, Bridge, Given, Vieira.

A meccs 17:00-kor kezdődik, és a DigiSport élőben közvetíti a találkozót.

Kérünk mindenkit a kulturált, igényes eszmecserére!

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (554)

13 éve
Törölt felhasználó
0-3 a Sunderladnek!!Ez mekkora ááá jositen!!Elmegy a tippmixem de rohadtul nem érdekel kikap a chelsea mekkora!!!!
14 éve
Törölt felhasználó
A Spec Opsot és a campaign-t én se számoltam bele,de Bétáztam még július végén a MOH-hal és annyira azért nem tetszett. 5-6 rongyot megér de 10-et semmiképp se.
14 éve
Törölt felhasználó
Ha nem lesz sérült az elkövetkező meccseken akkor sorra nyerhetjük a meccseket :D am offba:PSV eindhoven 10 - 0 feyenord azta qva : DDD
14 éve
Törölt felhasználó
seva9 kilenc, hidd el felülmúlom:D 458,5 óra COD 6, de ebbe nincs beleszámolva az a 152 War amin résztvettem, és az a 280 óra sem amit Xbox 360-on letoltam:D Mellesleg én is tolom az F1-et(ami egész jó lett), már a Star WArs The Force Unleashed 2-őt is tolom, és a Medal of Honorban a megjelenés előtt 3 nappal már nekem volt a (hivatalosan is) a legjobb skillem, 1790-es...erre varrjál gombot:D és még nincs vége...
14 éve
Törölt felhasználó
szép és fontos győzelem volt. grat a srácoknak.

Szólj hozzá