Anglia egyik legpatinásabb klubja, a Liverpool enyhén szólva sincsen rózsás helyzetben. A Vörösöknél a nyáron menedzsert váltottak, s jónéhány új játékos is érkezett a klubhoz, ám Roy Hodgson legénysége jelenleg a Premier Liga tabellájának utolsó előtti helyén áll, s a Liverpool a múlt héten tulajdonosváltáson esett át.

Mindez azt jelenti, hogy az utóbbi időben rosszul mentek a dolgok a Vörösöknél, ám könnyen megeshet, hogy újra pozitív irányba indul majd meg a klub élete, mégha a gárda el is bukta a hétvégi Mersey-parti derbit az Everton otthonában.

Az Ágyúsok francia menedzsere sem ment el szó nélkül a Liverpoollal kapcsolatos történések mellett, s kifejtette a véleményét, miszerint a Vörösök túl jók ahhoz, hogy a másodosztályba kerüljenek.

"Nem hiszem, hogy ki fognak esni az élvonalból, túl jó a csapatuk ehhez"-nyilatkozta Wenger, akinek egy ponttal utazott haza a bridágja az Anfieldről a bajnokság első fordulójában.

"Egy olyan sportban vagyunk, amelyben gyorsan le lehet bukni, s csak lassan lehet feljebb lépni. Itt emberi tulajdonságokról van szó, s ez mindent törékennyé tesz. A bizalom nagyon fontos a mi szintünkön, s az bizony gyorsan el tud szállni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

14 éve
Törölt felhasználó
érthetetlen! rendbe fognak jonni,ebben a szezonban ilyen 10.helyre várom oket,talán elcsiphetik még a 7. helyet.sztem 7-10.-ig lesznek,de ha nagyon nem megy nekik egy kettovl hátrébb,ha nagyon belejonnek max 5.-ek !
OFF:Bolyai matekversenyen Gooners névvel indultunk,és bejutottunk az eredményhirdetésre :) :D 🧀 :exclaim:
14 éve
Törölt felhasználó
majd ellenünk parádéznak...
14 éve
Törölt felhasználó
mentálisan rossz állapot ide vagy oda egy blackpool-t azért illene leverni..
14 éve
Törölt felhasználó
Kiesni 100%, hogy nem fognak, erre fogadni is mernék, gondolom nem csak én! :) És abban is biztos vagyok, hogy nem a 10en valahanyadik helyekért fog idén harcolni a Liverpool! 2011ben szerintem megtáltosodnak télen igazolnak, és az olyan 6.-7. hely környékére várom őket! Akármikor elkaphatnak egy jó sorozatot! De tényleg döbbenetes, hogy hová süllyedtek! Ennek a keretnek az első 5 hely valamelyikéért kellene küzdenie, erre 19.ek 6 ponttal és csupán jobb gólkülönbséggel nem 20.ak a WHU előtt... Döbbenetes!
14 éve
Törölt felhasználó
am a cikkhez ez a kép hatalmas:D

Kuyt alapból,Torres meg mintha be lenne diannázva:D

Szólj hozzá