Eduardo és Tomas Rosicky után Aaron Ramsey is a nagy visszatérők táborát erősíti mostantól, az Arsenal hivatalos weboldala ugyanis tudatta: a walesi középpályás visszatért a csapattal való edzésekre.

Ramsey februárban szenvedett kettős lábtörést a Stoke ellen, az elmúlt nyolc hónapot pedig rehabilitációval töltötte. Ugyanakkor a mai nappal végre látható lett a fény az alagút végén: Ramsey ugyanis az első számú csapat többi tagjával edzhetett - az azonban igaz, hogy könnyített edzésekre már hónapok óta járhatott.

Arséne Wenger is mindent megtett, amit tudott a 19 éves játékos felépülése során, azt azonban elismerte, hogy Ramseynek mentálisan is fel kell épülnie, nemcsak fizikailag.

Már visszatért a labdás edzésekhez.- mondta Wenger az Arsenal hivatalos weboldalának.
Egyszerűen bámulatos teljesítményt nyújt az edzéseken, az elmúlt hónapban a semmiből ért el óriási növekedést a teljesítményében. Ismét lehet látni a mosolyt az arcán.
Sokat változott a hat hónappal korábbi állapothoz, mert most már joggal érzi azt, hogy a legrosszabb része a háta mögött van, és minden nappal egyre közelebb kerül ahhoz, akivé akar válni.

A java azonban még hátravan. A fiatal középpályásnak ugyanis eddig a fizikai sérülése miatt kellett türelmesnek lennie, most azonban várnia kell a menedzser döntésére, hogy mikor játszhat újból az első számú csapatban.

A legnehezebb része mentálisan is le van tudva, most már ismét tudja és elhiszi, hogy újra játékos lesz. Emiatt azonban fel akar pörögni, és mindent a lehető legrövidebb idő alatt akar elintézni.
Ugyanakkor már az, hogy ismét ott van a labdás edzéseken a többiekkel, egy szenzációs dolog.

Az Arsenal képösszeállítása Ramsey edzéséről az alábbi linken érhető el: http://www.arsenal.com/news/news-archive/aaron-ramsey-in-training-exclusive-pictures

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

14 éve
Törölt felhasználó
De örülök, remélem marad ugyanolyan magabiztos mint eddig ;-P
14 éve
Törölt felhasználó
Minden nap 3-szor imádkozok, hogy ne legyen több sérült... valahogy minden mecsen amin Arsenal játékos játszik nem csak a győzelemért izgulok, hanem hogy ne legyen sérült!!!!

Nagyon hosszú és minőségi padunk van, hogy 8-9 sérült után is tudtunk klasszisokat berakni a csapatba:P:P Ahogy a Chealse elleni mecset elnéztem, ha a Chealsevel lenne ez nem biztos, hogy talpon tudnának maradni, mint mi!!!!

HAJRÁ ARSENAL!!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Egyenlőre minden jól halad, mindenki épülget fel szépen, na de persze úgyis visszasérülnek szóval mindegy... :S
14 éve
Törölt felhasználó
és igen!!!!! végre nagyon vártam már...és ott van bedő is ez is jó hír..
14 éve
Törölt felhasználó
Csak nehogy az legyen mint tavaly a Barcánál, amikor Van Persien kívül mindenki felépült, de aztán meg újra jött a sérüléshullám.... Ha nem így lesz akkor kva jók leszünk!

Szólj hozzá