Mint az köztudott, a Barcelona a nyár folyamán komoly lépéseket tett Cesc Fabregas megszerzésének érdekében, ám az észak-londoniak mindenképpen meg akarták tartani a csapatkapitányukat, így nem jött létre a transzfer, amely a nyári átigazolási időszak egyik legkiemelkedőbb üzlete lehetett volna.

A spanyol AS értesülései szerint a katalánok célkeresztjébe most egy másik Arsenal-középpályás került, aki pedig nem más, mint a 22 éves Denílson, akit a hírek szerint a Barca sportigazgatója, Andoni Zubizarreta szemelt ki a csapatának.

A pletykát leközlő cikkek azt is közölték, hogy Zubizarreta a közeljövőben Pep Guardiola vezetőedzővel is leül majd megtárgyalni a são paulói születésű futballistával kapcsolatos terveit, mindazonáltal közel sem valószínű, hogy Denílson klubot fog váltani, mivel a középpályás nyilatkozataiból az szűrhető le, hogy boldog az Ágyúsoknál, s minden bizonnyal Arséne Wenger is számol vele a jövőben.

Denílson egyébiránt már az ötödik szezonjában jár a szigetországban, s további négy évig élő szerződés köti az Arsenalhoz, ami szintén csökkenti annak az esélyét, hogy a Barca együtteséhez szerződjön.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (22)

14 éve
Törölt felhasználó
Ha már Denlison, nézzétek meg ezt a videót róla, ez nem góljai, nem cselei, ez az hogy hogyan került az Arsenalba, (most találtam),és még egy jó hír, akiknek nem megy annyira az angol, magyar nyelvű(digi tv felvétel) :)

http://www.youtube.com/user/dede19461#p/a/u/0/81W_ijWgHWY
14 éve
Törölt felhasználó
de tény ami tény
14 éve
Törölt felhasználó
szeretném én is azt hinni
14 éve
Törölt felhasználó
Erico!
el vagy te nagyon tévedve
14 éve
Törölt felhasználó
jah persze biztos ez a klub a szíve csücske(zet megmutadta 2008ban is mikor itt hagyott mindent zat elhúzott a barcába :-S

Szólj hozzá