Az Arsenal francia középpályása egy interjúban elárulta, tárgyalt a Chelseavel, ám végül mégis az Ágyúsokat választotta, mivel a Kékekkel való tárgyalás procedúrája elhúzódott.

A L'Equipe-nek adott nyilatkozatában továbbá azt is felfedte, hogy találkozott az akkori menedzserrel, Jose Murinhoval, aki nem tudta számára garantálni a rendszeres játéklehetőséget. Ezután beszélgetett Arséne Wengerrel, aki viszont megígérte neki, hogy játszatni fogja, sőt egy napon akár Patrick Vieira nyomdokába is léphet.

Diaby elárulta, hogy óriási álma válna valóra, ha elnyerné az Aranylabdát, amit az Arsenal két legendája, Thierry Henry és Dennis Bergkamp elmulasztott. 

2005-ben a Chelsea le akart igazolni, de elég komplikált dolgok hátráltatták a tárgyalásokat.

-nyilatkozta a francia.

Jártam a stadionban, ahol beszélgettem Lassana Diarra-val, aki azt mondta nekem, hogy már három hónapja nem játszott; ez eléggé elszomorított.

Majd ezután leültem beszélni Jose Mourinhoval, aki nagyon őszintén elmondta: nagy csapata van, nagy játékosokkal, így nem tud garantálni semmi olyat, amit Én szeretnék.

Mindeközben Arséne Wenger megkeresett, és elárulta, hogy egy olyan középpályást keres, mint Patrick Vieira, s szerinte a játékstílusom nagyon hasonlított az övéére.

Az Arsenalnak abban az időben is rengeteg francia kapcsolata volt - például Thierry Henry és Robert Pires is ott játszott.

Itt több esélyem volt, emellett az Arsenal valóban akart engem. Nagyon izgalmas évek következtek a számomra.

Az emberek azt mondták nekem:'Káoszban fogod érezni magad, ha ilyen fiatalon külföldre mész!'. De céljaim voltak, amit megpróbáltam elérni.

Egy nagy klubban akarok játszani, emellett a francia nemzeti válogatottban is ott szeretnék lenni és egy nagyszerű játékossá válni.

Az álmom, hogy egyszer Aranylabdás legyek. Remélem, hogy egy nap sikerül megnyernem.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (30)

14 éve
Törölt felhasználó
adimakker, úgy látom nem olvastad a szabályzatot, mert a moderátor döntésének megkérdőjelezéséért is BANN jár(hat) :) úgy jött le nekem ,hogy szítod a feszültséget, ami viszont tényleg bann-t von maga után (tehát mehetsz a cimborád után :) ;))

miért nem szeretjük, ha linkelnek magyar oldalakat? -azért, mert mi se örülnénk, ha a mi cikkeink megjelennének más oldalon, mert nem azért "dolgozunk", hogy a "babérokat más arassa le". nem azért fordítunk híreket, hogy ugyanazokat más oldalról belinkelgessék/ egy ArsenalFan.hus hírhez egy másik oldalról linkelt cikkről kommentáljanak... +nem egy reklámfelület vagyunk, ahol ily módon hirdethettek :) (ha ennyire szeretitek a belinkelt oldalt. béreljétek ki nekik a reklámfelületet, mi minden szó nélkül kitesszük ;)) )

akinek ez nem tetszik, ne is regisztráljon, mert hamar törölve lesz az accountja :), szal úgy kezeljétek ezt. A szabályokat be nem tartókkal szemben pedig egyre komolyabban lépünk fel (lehet hamarosan be lesz vezetve, hogy nem tiltás egy hétre, hanem azonnali törlés. az oldalnak nincs szüksége olyan emberekre, akik a szabályzatot nem tudják betartani!!)
14 éve
Törölt felhasználó
Iraizoz?
Remek választás lenne,igazi bravúr-kapus,hihetetlen védéseket mutat néha,lehetne jobbat is igazolni,de jó lenne ő ide
14 éve
Törölt felhasználó
adimakker! Ha egyszer regisztráltál erre az oldalra,akkor fogadd el a szabályokat,és ne köss bele!

off: Gorka Iraizoz-t a Bilbao 29éves kapusát szóba hozták az Arsenal-lal! A baszk hálóőr nem írta alá az Athletic által felajánlott új 3 éves szerződést,a Sky Sports szerint ő lehet az Arsenal egyik téli igazolása!
14 éve
Törölt felhasználó
adimakker!
grat
14 éve
Törölt felhasználó
Milyen szabályzatot? Hogy nem lehet belinkelni magyar oldalt??? Miért milyen jogon? Ebbe próbálom az összefüggést megtalálni, de sehogyan sem megy... És ezért letiltotok valakit... Hát ehhez sok sikert fiúk... jobb dolgotok nincs úgylátom, minthogy ezzel foglalkoztok.... számoljatok hangyát vagy ilyesmi...

Szólj hozzá